Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyom nélkülem nyaral, másik férfiakkal. Normális dolog?
Üdv! Menyasszonyom idén már harmadik nyaralásán volt túl, mikor a barátnőjével és annak barátaival kitalálták hogy elutaznak külföldre 5 napra. 3 lány 4 fiú.
Az hogy én is velük utazzak, nem jöhetett szóba munkámból adódóan, és mivel sem én, sem pedig a párom nem ismerte ezeket az embereket, kedvem sem lett volna velük menni.
Egyik nap képtelen vagyok elérni telefonon, egész nap nem beszélünk, majd este nagynehezen a barátnőjén keresztül elérem, és félrészegen mondja hogy feljöttek egy helyi tökjófej sráchoz vacsorázni és italozni, de nyugodjak meg minden oké.
Kérdésem az, hogy szerintetek normális az hogy eleve másik 4 idegen fiú társaságában is elutazik menyasszonyként? Illetve, ti mit szólnátok ha a jegyesetek hajnali fél háromkor idegen országban, idegen emberekkel, idegen helyen lenne?
F29
Puding vagy ez a bajod
A csajod meg tud élni.Sajnálod töle?
Ha előre megegyeztel vele, hogy elmegy és mindketten úgy gondoltátok, hogy ez nem jelent gondot, akkor nem kéne gondot jelentenie.
Néha az emberek külön is elmennek nyaralni, szórakozni. Nyilván ez már picit fura, de ha mindkét félnek oké, akkor miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!