Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Menyasszonyom nélkülem nyaral,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyom nélkülem nyaral, másik férfiakkal. Normális dolog?

Figyelt kérdés

Üdv! Menyasszonyom idén már harmadik nyaralásán volt túl, mikor a barátnőjével és annak barátaival kitalálták hogy elutaznak külföldre 5 napra. 3 lány 4 fiú.

Az hogy én is velük utazzak, nem jöhetett szóba munkámból adódóan, és mivel sem én, sem pedig a párom nem ismerte ezeket az embereket, kedvem sem lett volna velük menni.

Egyik nap képtelen vagyok elérni telefonon, egész nap nem beszélünk, majd este nagynehezen a barátnőjén keresztül elérem, és félrészegen mondja hogy feljöttek egy helyi tökjófej sráchoz vacsorázni és italozni, de nyugodjak meg minden oké.

Kérdésem az, hogy szerintetek normális az hogy eleve másik 4 idegen fiú társaságában is elutazik menyasszonyként? Illetve, ti mit szólnátok ha a jegyesetek hajnali fél háromkor idegen országban, idegen emberekkel, idegen helyen lenne?

F29

2019. aug. 6. 18:49
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

természetesen megbeszéltem vele hogy szokatlan és furcsa dolog. Járunk külön szórakozni, megvan mindkettőnk szabad, privát szférája. A főbb problémám az az, hogy normális viselkedés-e az, hogy egy amúgy necces utazás alatt, tetézve a szituációt, felmennek másnak lakására.

Korából adódóan igen, felelőtlen és naív viselkedés. Az hogy ide teltettem ezt a személyes problémámat, kíváncsi voltam arra, hogy vajon én látom e túl maradian a dolgot.

2019. aug. 6. 22:42
 22/30 anonim ***** válasza:
68%
Én biztos nem mennék a párom nélkül külföldre nyaralni úgyhogy ő meg itthon dolgozik. Egyáltalán nem normális szerintem ez így.
2019. aug. 6. 23:28
 23/30 anonim ***** válasza:
35%

Én nem bíznék benne. Ez nem normális.

Add be, hogy leállásod lett, vagy rendszerhiba, áramjavítás, stb miatt nem kell mennetek csütörtök-péntek dolgozni, és már le is szerveztél egy mini nyaralást/fesztivált xy-ékkal. Na, lesz majd égzengés-földindulás ne félj!

Ez hatalmas tiszteletlenség veled szemben.

2019. aug. 7. 01:06
 24/30 anonim ***** válasza:
75%
🤔🤔🤔🤔
2019. aug. 7. 14:05
 25/30 anonim ***** válasza:
69%

Attól még hogy ennyiszer kihangsúlyozod, hogy jegyben jártok nem lesz a tulajdonod, sem a gyereked. Ha meg akar csalni meg fog, ha nem ott, akkor majd itthon. Ha pedig hűséges, akkor mindenhol minden helyzetben az lesz.

Nehogymár egy felnőtt nő ne utazhasson el valahova, érezhesse jól magát, csak mert a pasija dolgozik. Nem totál idegenekkel van, a barátnője barátaival. Buliznak, élményeket szereznek, de úgy látszik sajnálod tőle.

2019. aug. 7. 14:53
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Dugják mint a lopott biciklit. Ne menyasszonyként akarja kiélni magát, előtte kellett volna.
2019. aug. 8. 10:29
 27/30 Gputtony válasza:
77%
Ne aggódj!Szétlövik mint az Egri Várat!!!!Csak tesznek hozzá nem elvesznek....
2019. szept. 19. 06:14
 28/30 Noren1989 ***** válasza:
100%

Inkább a jobb kérdés, hogy:

"Hogy vagy, kedves Apuka?"

2019. szept. 19. 09:57
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Megélhetési menyasszony.
2022. máj. 14. 08:21
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Szabad tudni, mi lett azóta? Együtt vagytok még?
2022. máj. 18. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!