Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hosszú kapcsolat után szakítottunk a barátommal, de nagyjából túl vagyok rajta. Megismertem egy másik srácot akivel minden jó volt, már majdnem tökéletes, mégis hirtelen fordulatot vett a dolog. Szünetet tartunk most. Mit tegyek?
Ennek a fele csak bla bla bla....
Reménykedhetsz nyugodtan, de inkább csak kínlódni fogsz ez alatt az idő alatt....megéri?
Szóval nyáron vagy talál nálad jobbat és akkor feléd se néz többé, vagy nem talál jobbat, és akkor még mindig be tudja érni veled.
Fantasztikus lehetőség :D
Szunet? Komolyan felnottek vagytok vagy hulye gyerekek?
Ja, vegulis, kevesbe gaz ezt mondania, mint azt, hogy matol megdugok minden szembe jovot, aztan ha nem tudom elkepzelni hosszu tavra egyikkel sem, duglak teged tovabb.
Tényleg? Érdekes, mi kapásból kibírtuk az 1000km-es! távkapcsolatot is.
Persze szerelmesek vagyunk, és eszünk ágában nem volt félrekúrni, mert tudtuk, hogy a másik számít ránk.
Ez a srác a kényelmesebb utat választja, itt-ott megdug pár csajt, aztán majd te ott leszel, ha visszajött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!