Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként zavarna hosszú távú kapcsolatban, hogy a barátnőtök jóval testesebb nálatok (kilóban is több)?
Az attól függ. Ha valakinek nem tetszik, össze sem jön vele.
Ha meg már együtt vannak sokadik x éve, akkor szerintem attól nem fogja kevésbé szeretni a párját mert az hízott. Legalábbis a normálisabbja. Szerintem.
3-as, a hízás nem egyenlő ma már az igénytelenséggel...tudod te mennyi nőt érintenek a hormonproblémák?
De amint látom a bunkóság egyenlő a parasztsággal esetedben...
Az országunk nem azért a világon a 4. legelhízottabb, mert annyian hormonproblémásak lennének.
A sok sz..r kaja, és a lusta mozgásszegény életmód tehet erről.
A kövér emberek kb kis százaléka az, aki valójában betegség miatt hízik meg.
Utolsónak igaza van. De meg lehet nézni az angol nőket is. Sőt, a fiatal lányok, ott még jobban el vannak hízva.
Egy kis poén: Azért zavarna, hogy jóval testesebb és kilóban is több, mert simán meg tudna verni, ha bedurvulna. :D
4.! Neked is igazad van, de nem ez a jellemző. Egyszerűen lusták vagyunk nagyon sokan, nem emeljük fel a fenekünket, esszük a hízlaló kajákat, aztán csodálkozunk, hogy hopp, már megint többet mutat a mérleg.
Kérdező! Nem írtad, hogy a barátnőd eleve duci volt, vagy később (melletted) lett kövér? Mert nagyon nem mindegy válasz szempontjából.
1. nem kell eleve összejönni vele
2. ha a kapcsolat alatt hízott fel 10-15 kilóval többre, akkor meg szlni kell neki, hogy hé, azért nem így szerettem beléd - aki meg ezen megsértődik, az jobb is, ha megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!