Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális dolog? Érthető A reakciója?
A páromat kifejezetten zavarja és idegesíti ha egyéni képeket töltök fel magamról facebookra - mondván egy pár vagyunk , tehát közös képeket töltsek fel , ne egyénieket -
Ha mégis felkerül egy - egy egyéni képem , akkor meg az zavarja ha más pasik dicsérgetnek alatta képkomiba h ,, de jól nézek ki " stb ...
Jajj az ilyen emberektől menekülni kell fejvesztve... Nincs annál mérgezőbb, mint amikor valaki meg van győződve róla, hogy ti együtt vagytok és akkor mostmár csak a kapcsolat és a "mi" létezik, az egyéni dolgok meg az ördögtől valók.
A párod abszolút nem bízik benned és birtokló, irányítgató személyiség.
Ha normális képeket töltessz fel normális időközönként (tehát fel vagy öltözve, nem pucsítasz, csücsörítesz, nem naponta, vagy napi többször), akkor ennek nem kéne gondot okozni.
Arról nem tehetsz, hogy kommentálnak a képeid alá. Azt viszont nem értem milyen ismerőseid vannak. Én mióta kapcsolatban vagyok lekoptak rólam az ilyen alakok, mondjuk nem is bátorítom őket semmivel. Alapból azt se értem mi értelme az ego tuningon kívül kontextus nélküli random képeket kiragosgatni a netre, főleg ha kapcsolatban van valaki.
Gyerekes a pasid.
ÉN nem hagynám, hogy parancsolgasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!