Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális dolog az, hogy a kutyáját többet fényképezi mint engem-minket?

Figyelt kérdés

Kedves barátomnak van egy kb. 5 éves szobakutyája, még jóval a megismerkedésünk előtt került hozzá.

Ez az állat a mindene, egészen elképesztő hülyeségeket is megcsinál a kutya miatt, ami számomra már bosszantó.

Mivel gyakran utazunk pár napra, évente kétszer pedig hosszabb időre, folyamatos probléma az elhelyezése. A határon pedig már komoly gondba is került miatta.

Ami a lényeg, azt figyeltem meg, gyakrabban készít képet a lakásban a kutyáról mint rólam vagy magunkról. Jön ezzel a "nézd milyen cuki" és társai szöveggel, én pedig egyenesen a gondolattól is rosszul vagyok, hogy a lakásban van, nemhogy cuki vagy bármilyen legyen.

Arról nem is beszélve, ha bepiszkít vagy ilyesmi, na azt sem lehet szóvátenni.

Meddig tartható az így szerintetek és kinek kellene engedni?

Köszi előre is.

2020. ápr. 7. 20:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
Én is szeretlek. Nem, nem attól beteges állatimádó valaki, hogy bent tartja a kutyát, sokkal inkább attól, hogy habzó szájjal állatgyűlölőnek, csótánynak vagy az életre érdemtelennek nevez valakit, akinek nem fér bele a kutyával együtt alvás, a kutya mindennél és mindenkinél előbbre helyezése vagy a gyerek nyalatása-falatása a kutyával. Még szerencse, hogy ti vagytok a jó emberek, bele sem merek gondolni, hogy milyenek lehetnek a rosszak.
2020. ápr. 8. 11:25
 42/61 anonim ***** válasza:
71%

de az teljesen normalis,hogy szerinte el kell vinni a kutyat a haztol,mert o gyereket akar. Magyarazd meg a kutyanak, hogy miert adott tul rajta a gazdaja, aki -elvileg- egy eletre valasztotta az allatot es felelosseggel tartozik erte.

Gratulalok.

2020. ápr. 8. 11:27
 43/61 anonim ***** válasza:
21%
Gratulálok #42. Mit magyarázkodjak a kutyának? Te tudsz kutyául?
2020. ápr. 8. 11:37
 44/61 anonim ***** válasza:
59%
Vannak erzesei te gyoker, valszeg,több mint neked es a felmenoidnek egyuttveve, ha mar ilyen szerencsétlent sikerült felnevelniuk
2020. ápr. 8. 11:43
 45/61 anonim ***** válasza:
21%

Nem kidobásról volt szó, hanem, hogy ideiglenesen kerüljön a gazdája anyjához (erről is leginkább csak a gyerekvállalással kapcsolatban volt szó), ahogy már korábban is volt ilyen.

Ez egy teljesen normális megoldás egy rövid időre, amíg a kisgyerek egy kicsit megerősödik, főleg, hogy a kérdés alapján nem teljesen szobatiszta a kutya. Ekkora áldozatot illene meghozni valakinek a gyereke és a gyereke anyja miatt, főleg, hogy ő akarja jobban a gyereket.

2020. ápr. 8. 11:43
 46/61 anonim ***** válasza:
64%

Ja mert szerinted ez az allatbarat kerdezo ideiglenes állapotra gondolt, na persze, olyan hiszteriat csinalna ha a kutya mar a gyerek 5 meteres tavolsagaban lenne.

Esze agaban sem lenne vissza engedni a kutyat, ne legyel mar naiv.

2020. ápr. 8. 11:50
 47/61 anonim ***** válasza:
35%
Ilyen sötét egy beteges állatvédőt mint ez a #46-os... jézus. Remélem elzárva tartanak valahol.
2020. ápr. 8. 11:55
 48/61 anonim ***** válasza:
70%

Fontos neki a kutya és nem válik meg tőle! Ennyi! Ezt kéne felfogni! Vállalta a felelősséget érte! A gyerek meg a kutya jól megfér!

Nekem is van lányom, mégse passzoltam le a Pincsimet amíg kicsi volt se! Lakásban van, de takarítok többet mint egy nemkutyás, nem nyál pofon és nem hempereg az ágyban! Ettől sztm én még nem vagyok beteges! Most meg vettem egy Német juhászt!

A kutya megvolt és ha nem bírja elfogadni, hogy nem rakja ki, akkor nem illenek ősze, nem az az értékrend (mindegy itt ki beteges ki nem, ki szerint és ki dönti el mi a normális?...mindenkinek más)! A kérdező nem szereti a kutyát, el akarja passzolni mert jajj gyerek!

Abba igaza van, hogy nem jó ha bepiszkít a kutya! De az, hogy a kutyáról több képe van a teloba és ezért fontosabb a kutya (meg nem mond le róla) sztm igen nagy marhaság! Nekem is több képem van róla, mint paromrol! Ettől még szeretem a párom! Ha hirtelen kinyögné, hogy vagy a kutya vagy ő, akkor ő menne, mert ez nem így működik.

Ez épp olyan, valakinek gyereke van, nem passzojja le, mert jön a közös gyerek (tudom gyerek kutya nem őszehasonlitható). Vagy épp valaki dohányzik, engem zavar akkor nem jövök vele ősze és nem várható el, hogy miattam tegye le. Mert ugye nem a kapcsolat közbe szokott rá!

N27

2020. ápr. 8. 12:39
 49/61 anonim ***** válasza:
78%
Egy szobakutyát mégis hogy rakna ki az udvarra? Ezek a kutyák már úgy vannak kitenyésztve, hogy nem igazán viselik el, ha kizárják őket, sem lelkileg, sem pedig fizikailag. De hogy mondjak valamit, én 5 németjuhásszal nőttem fel, abból 3 mindig a lakásban volt az ízületeik miatt. Egészen babakoromtól. Ès lám élek, és nem is beszélek akkora baromságokat, mint a kérdező.
2020. ápr. 8. 12:57
 50/61 anonim ***** válasza:

Nem egyforma az értékrendetek.

Minek vagytok együtt?

2020. ápr. 8. 13:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!