Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog hogy egy 49 éves nő, aki a feleségem, én 41 éves vagyok két havonta szexel? Változókorra fogja.
Haverjajimból kiindulva
Igen normális, főleg ha van gyerek is már nem érdekli őket a szex.
Udvarolnod kell neki, meglepi stb. Mint ha randiznátok, úgy egy kicsit jobb lesz
4-es, ennek mi köze hozzá?
Ha a kérdező mondjuk 55 éves férfi lenne, akkor szerinted neki is elég lenne kéthavonta (60 naponta!) egyszer szexelni?
Nem normális a dolog ráadásul rád nézve egészségügyi kockázata is van.
Mert ha a dolog élettani oldalát nézzük akkor pont 40 éves kortól fontos, hogy egy férfi rendszeresen karban legyen tartva.
Erről nem beszélnek nyíltan csak nyomják a prostamol uno reklámot. Nem gyógyszer kell hanem biztosítani kell a prosztata normális működését.
A magyar párok jelentős részénél hasonló korban kezdődik a párkapcsolatok kiégése a szexális együttlétekre való igény csökkenése.
Ehhez hozzátartozik hogy a két fél fordítva működik. A nőnek romantika kell aztán talán lesz szex.
A férfinál ha van szex akkor kapható egy kis romantikára.
amugy igazat szoltak elottem, nem szabad idosebb novel kezdeni.
illetoleg lehet h csak veled szexel 2 havonta, masokkal nem lehet tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!