Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha rendszeres ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha rendszeres ez a dolog?

Figyelt kérdés
Párom ha megbánt valamivel és én ennek hangot adok (nem veszekedve, nem kiabálva, hanem normálisan elmondom neki, hogy ez fáj), akkor mindig az a vége, hogy szerinte én a semmin bántódom meg, bolhából csinálok elefántot. Mindig lekicsinyíti a problémáimat, szerinte mindig semmiség, és ő az áldozat, aki semmi rosszat nem csinált, én meg a hülye, nevetséges alak, aki egy semmiségen pattog. Természetesen bocsánatot sose kér (biztos van olyan, hogy én fújom fel a dolgot jobban a kelleténél, de mindig biztosan nem), ráadásul egy ilyen után még kapom azt is, hogy nevetséges vagyok, meg "úristen", meg "jézusom", mindenre amit érvként hozok fel.

2020. febr. 5. 16:34
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Jaj bocsánat, lemaradt, hogy én vagyok a nő ebben az egészben, bár azért elég egyértelmű :)
2020. febr. 5. 16:35
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha írnál egy konkrét példát egy ilyen esetről, akkor sokkal könnyebb lenne egy kívülállónak eldöntenie, hogy tényleg hisztizel-e vagy ő az érzéketlen tuskó.

Egyébként az már ebből is látszik, hogy semennyire se tisztel, de azt nem tudjuk, hogy erre adtál-e okot..

2020. febr. 5. 16:36
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Mindenhol azt írják, hogy sose kérj bocsánatot egy nőtől. Úgy tűnik működik mert még mindig vele vagy. :D
2020. febr. 5. 16:38
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor üdv a klubban. hányszor kaptam már meg, hogy:" te csak drámázol, már megint panaszkodsz, megint kezded, ezt nem hiszem el, jézusom,..." Pedig csak felvázoltam neki egy adott problémát, amit szerettem volna vele megbeszélni, de ebből az egészből az kerekedett ki, hogy baszogatom és nekem semmi sem jó, majd "férfiasan" megsértődött és én lettem a rossz.

Szerintem a kommunikáción áll vagy bukik a dolog, ezalatt azt értem, hogy "nem egy nyelvet" beszéltek és az életben nem fogjátok egymást megérteni.

2020. febr. 5. 16:48
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
A nők mindenen hisztérikáznak. Természetesen ha megmondják nekik az igazságot, hogy ez hiszti, akkor meg hogy lekicsinylik a problémát, holott... tényleg a bolhából elefánt van mindig.
2020. febr. 5. 17:14
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
Szakíts. Aki ennyire nem tud kommunikálni és konfliktust kezelni azzal sose lesz normális kapcsolatod.
2020. febr. 5. 17:20
 7/14 A kérdező kommentje:

Tudom mikor hisztizek és mikor komoly a problémám. Amikor apróságokon kiakadok én szoktam a páromtól bocsánatot kérni. Viszont amikor komoly dologgal megbánt, és ezt szóvá teszem, ő sose látja be, hogy hibázott.

Ha mégis bocsánatot kér, akkor így néz ki:

"Neharagudj, hogy félreértetted amit mondtam."

vagy bármi ilyesmi, amivel mégjobban a földbe tipor, egyértelművé teszi, hogy ő nem hibás, csak én vagyok a hülye, aki félreérti vagy felnagyítja a dolgot.

2020. febr. 5. 17:24
 8/14 A kérdező kommentje:

"Egyébként az már ebből is látszik, hogy semennyire se tisztel, de azt nem tudjuk, hogy erre adtál-e okot.."

Én is így érzem, hogy nem tisztel. Maximum annyi okot adtam rá, hogy a világon mindenkinél jobban szeretem (magamnál is)

Ezt egyáltalán nem becsüli meg :(

2020. febr. 5. 17:26
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is totálisan ez volt.. egyszerűen sokszor nem egy nyelvet beszéltünk. Ugyanez. Nem értette min vagyok kiakadva, vállalom, ezek között volt hiszti is, de sok komoly dolog is. Persze volt, hogy bocsánatot kert őszintén, de ez volt a ritkabbik. És a szörnyű az, hogy ő valóban nem értette sosem, hogy min megy a veszekedés. Bármennyire szerettem és bármennyire szeretett rá kellett jönnünk, hogy mások vagyunk. Természetesen ezzel nem Azt akartam mondani, hogy nálatok vége lesz, dr ha ez nem változik, borítékolható lesz...
2020. febr. 5. 18:37
 10/14 anonim ***** válasza:
72%
Szakítanék az ilyen beképzelt pasival.
2020. febr. 5. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!