Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha rendszeres ez a dolog?
Ha írnál egy konkrét példát egy ilyen esetről, akkor sokkal könnyebb lenne egy kívülállónak eldöntenie, hogy tényleg hisztizel-e vagy ő az érzéketlen tuskó.
Egyébként az már ebből is látszik, hogy semennyire se tisztel, de azt nem tudjuk, hogy erre adtál-e okot..
Hát akkor üdv a klubban. hányszor kaptam már meg, hogy:" te csak drámázol, már megint panaszkodsz, megint kezded, ezt nem hiszem el, jézusom,..." Pedig csak felvázoltam neki egy adott problémát, amit szerettem volna vele megbeszélni, de ebből az egészből az kerekedett ki, hogy baszogatom és nekem semmi sem jó, majd "férfiasan" megsértődött és én lettem a rossz.
Szerintem a kommunikáción áll vagy bukik a dolog, ezalatt azt értem, hogy "nem egy nyelvet" beszéltek és az életben nem fogjátok egymást megérteni.
Tudom mikor hisztizek és mikor komoly a problémám. Amikor apróságokon kiakadok én szoktam a páromtól bocsánatot kérni. Viszont amikor komoly dologgal megbánt, és ezt szóvá teszem, ő sose látja be, hogy hibázott.
Ha mégis bocsánatot kér, akkor így néz ki:
"Neharagudj, hogy félreértetted amit mondtam."
vagy bármi ilyesmi, amivel mégjobban a földbe tipor, egyértelművé teszi, hogy ő nem hibás, csak én vagyok a hülye, aki félreérti vagy felnagyítja a dolgot.
"Egyébként az már ebből is látszik, hogy semennyire se tisztel, de azt nem tudjuk, hogy erre adtál-e okot.."
Én is így érzem, hogy nem tisztel. Maximum annyi okot adtam rá, hogy a világon mindenkinél jobban szeretem (magamnál is)
Ezt egyáltalán nem becsüli meg :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!