Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha rendszeres ez a dolog?
Figyelt kérdés
Párom ha megbánt valamivel és én ennek hangot adok (nem veszekedve, nem kiabálva, hanem normálisan elmondom neki, hogy ez fáj), akkor mindig az a vége, hogy szerinte én a semmin bántódom meg, bolhából csinálok elefántot. Mindig lekicsinyíti a problémáimat, szerinte mindig semmiség, és ő az áldozat, aki semmi rosszat nem csinált, én meg a hülye, nevetséges alak, aki egy semmiségen pattog. Természetesen bocsánatot sose kér (biztos van olyan, hogy én fújom fel a dolgot jobban a kelleténél, de mindig biztosan nem), ráadásul egy ilyen után még kapom azt is, hogy nevetséges vagyok, meg "úristen", meg "jézusom", mindenre amit érvként hozok fel.2020. febr. 5. 16:34
11/14 anonim válasza:
Sajnálom, ha mindig így viselkedik veled, akkor tényleg az a helyzet, hogy nem tisztel és tesz rád magasról. Kaparj össze magadban némi önbecsülést, mielőtt az egészet lerombolja és lépj ki ebből a megalázó viszonyból, jobb ez már nem lesz, csak rosszabb.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A szakítás már megfordult a fejemben, de őszintén, azért annyira nem rossz ez a kapcsolat, ezen a problémán kívül. Most csak a rosszat írtam le ugye, de igazából minden más téren jól működik a kapcsolat. Meg hát nagyon szeretem ezt az embert, így arra jutottam, hogy a szakítás nem opció. Szeretném inkább ezt valahogy megoldani, megbeszélni vele, de eddig hiába próbálkoztam. Nem tudom mi hatna rá. Nem tudom mit kéne már mondanom neki.
2020. febr. 6. 06:53
13/14 anonim válasza:
Idővel ez a dolog csak el fog mág jobban fajulni, te meg egyre jobban ki fogsz ábrándulni belőle. Gyereket inkább ne tervezzetek!
14/14 anonim válasza:
Kommunikáción és probléma megoldáson kívül minden jó a kapcsolatban? Szerintem ezek nem elhanyagolható dolgok, és a történeted alapján két megoldást látok: eltűröd, hogy ő ilyen és igazat adsz neki, avagy szakítasz és olyan férfit keresel, akivel egy hullámhosszon vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!