Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális dolog az, hogy a kutyáját többet fényképezi mint engem-minket?

Figyelt kérdés

Kedves barátomnak van egy kb. 5 éves szobakutyája, még jóval a megismerkedésünk előtt került hozzá.

Ez az állat a mindene, egészen elképesztő hülyeségeket is megcsinál a kutya miatt, ami számomra már bosszantó.

Mivel gyakran utazunk pár napra, évente kétszer pedig hosszabb időre, folyamatos probléma az elhelyezése. A határon pedig már komoly gondba is került miatta.

Ami a lényeg, azt figyeltem meg, gyakrabban készít képet a lakásban a kutyáról mint rólam vagy magunkról. Jön ezzel a "nézd milyen cuki" és társai szöveggel, én pedig egyenesen a gondolattól is rosszul vagyok, hogy a lakásban van, nemhogy cuki vagy bármilyen legyen.

Arról nem is beszélve, ha bepiszkít vagy ilyesmi, na azt sem lehet szóvátenni.

Meddig tartható az így szerintetek és kinek kellene engedni?

Köszi előre is.

2020. ápr. 7. 20:34
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
61%

Mert mi baja lesz a gyereknek a kutyától? Egy családtagot sem teszünk ki azért, mert születik egy gyerek. Egyébként szerintem ne gondolkozz gyerektémán, ha az a legnagyobb bajod, hogy nincs elég képetek instán/facebookon. Szánalmas😀 Szakítsatok, nem illetek össze egyáltalán.

Amúgy én is sokkal több képet csinálok a kutyámról, mint magamról. Ki a fene akarja saját magát nézegetni. Viszont egy kutya csak 10 év körülig él, ezért igyekszünk a lehető legtöbb emléket készíteni velük. Gondolom nem a ronda savanyú fejedet akarja ő sem fotózgatni

2020. ápr. 7. 21:35
 12/61 anonim ***** válasza:
100%

Neki normális.

Neked nem.

Ennyi az egész.

Soha a budos eletbe nem jönnek össze olyannal, aki nem úgy szereti az állatokat mint én.

Pont ezért.

Össze se kellett volna jonnotok.

En az ilyet nem is értem..

2020. ápr. 7. 21:39
 13/61 anonim ***** válasza:
48%

Azért van ám átmenet is a flegmatikus, undorodó kérdező és a megszállott barátja között is. Arany középút!

De tényleg ne jöjjenek össze a két végleten állók, mert nem lesz jó vége.

2020. ápr. 7. 21:43
 14/61 A kérdező kommentje:

Kit érdekel a facebook? Szó sem volt erről :)))

Mi már kinőttünk az ilyesmiből, nagyonis.

2020. ápr. 7. 21:44
 15/61 anonim ***** válasza:
87%

Nyilvánvalóan neked kell engedni. Hiszen már akkor is megvolt a kutya, amikor megismerted. Ha ez neked nem tetszik, akkor nem kellett volna szorosabbra fűzni a kapcsolatot.

Nem is értem, miért jöttél össze olyan pasival, aki a lakásban tartja a kutyáját, mikor te a " gondolattól is rosszul vagy".

2020. ápr. 7. 21:51
 16/61 anonim ***** válasza:
76%

"Gyereket szerettünk volna és kértem, a kezdeti időkben oldja meg a kutyát,"

Te normális vagy? Senki nem válik meg a kutyától, csak mert gyereke születik. Ez nonszensz.

2020. ápr. 7. 21:53
 17/61 A kérdező kommentje:

Na ne, ott az újszülött, utána a földön kúszó-mászó kisgyerek. Legyen mellette a lihegő kutya, amelyik az utcák, utak, közterek, füves területek mocskát felviszi a lakásba a tappancsain?

Ez a nonszensz.

2020. ápr. 7. 22:05
 18/61 anonim ***** válasza:
29%

Inkább az nonszensz mikor sokan hagyják, hogy a kutya közöttük aludjon. Ez nekem valami felfoghatatlan. És ez nem olyan, mint mikor a kanapán a cirmos elalszik a mellkasodon vagy az öledben, hanem rendesen életvitelszerűen. De van olyan is aki görénnyel, vagy háziállatként tartott disznóval teszi ezt. WTF?

2020. ápr. 7. 22:07
 19/61 anonim ***** válasza:
75%

Hat ne haragudj, senkiert nem dobnam ki a csaladtagom, sot hamarabb valasztanek egy csotanyt, mint teged.

Egy gusztustalan, jellemtelen ember vagy, ha kepes lennel kidobni egy allatot, aki fugg a gazdajatol, es kurv.ara nem lenne kepes megerteni, hogy miert lett elhajitva.

Egy undorító, szivtelen dog vagy, remelem a karma visszaut, es leszel kidobva.

Ilyen emberek elnek,mint te, a jo emberek meg meghalnak. XD nevetseges.

2020. ápr. 7. 22:12
 20/61 A kérdező kommentje:

Előbb nálad üt vissza a híres karma azt gondolom.

Továbbá azt, hogy szépen olvasd végig a soraimat, ahol egy szóval nem említettem, "dobja ki" az állatot. Arra kértem, adja oda anyucinak arra az időre, ahogy ezt már máskor is megtette. Volt olyan eset, hogy az egyik szomszéd elkezdte csesztetni a kutyát, így elvitte a lakásból egy időre.

2020. ápr. 7. 22:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!