Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális dolog az, hogy a kutyáját többet fényképezi mint engem-minket?

Figyelt kérdés

Kedves barátomnak van egy kb. 5 éves szobakutyája, még jóval a megismerkedésünk előtt került hozzá.

Ez az állat a mindene, egészen elképesztő hülyeségeket is megcsinál a kutya miatt, ami számomra már bosszantó.

Mivel gyakran utazunk pár napra, évente kétszer pedig hosszabb időre, folyamatos probléma az elhelyezése. A határon pedig már komoly gondba is került miatta.

Ami a lényeg, azt figyeltem meg, gyakrabban készít képet a lakásban a kutyáról mint rólam vagy magunkról. Jön ezzel a "nézd milyen cuki" és társai szöveggel, én pedig egyenesen a gondolattól is rosszul vagyok, hogy a lakásban van, nemhogy cuki vagy bármilyen legyen.

Arról nem is beszélve, ha bepiszkít vagy ilyesmi, na azt sem lehet szóvátenni.

Meddig tartható az így szerintetek és kinek kellene engedni?

Köszi előre is.

2020. ápr. 7. 20:34
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
100%

Inkább szakítsatok, mert úgysem lesz itt semmilyen gyerek, mert a kutya nem lesz elpaterolva sehova.

Még mindig nem értem, miért jöttél össze egy kutyás emberrel.

Teljesen biztos lehetsz benne, hogy nem fog megvállni a kutyától és nem is kérhetsz tőle ilyent.

Emberek milliói nőnek fel kutya mellett. Bizonyított tény, hogy jobb az ilyen gyerekek immunrendszere, mint azoké, akiket mindentől féltenek.

Mi is kutya mellett nőttünk fel. Semmi bajunk nem lett.

2020. ápr. 7. 22:45
 22/61 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem mutasd meg neki, amiket írtál és kezdj el csomagolni. Én úgy vágnálak ki, mint macskát sz.rni.
2020. ápr. 7. 22:48
 23/61 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is jobb, ha szakitotok. Teszel neki egy nagy szivesseget, hogy talalhasson egy ne ilyen gonosz embert, mint te.
2020. ápr. 7. 22:54
 24/61 A kérdező kommentje:

Én is állatokkal nőttem fel, szépen elvoltak az udvaron, ahová tartoznak.

Az állat az állat, ez a modern világ hozta magával ezt a sz.rságot is, hogy lakásban tartani őket.

Egy falusi ember azt sem értené, miről beszélnek itt egyesek.

2020. ápr. 7. 22:58
 25/61 anonim ***** válasza:
8%

Mindig öröm olvasni, hogy milyen frusztráció és gonoszság munkálkodik az önmagukat a moralitás csúcsára vizionáló állatmániásokban. Ráadásul mindezt pusztán azért zúdítják a másikra, mert az teljesen jogosan megjegyzi, hogy talán nem kéne egy ágyban fetrengeni a kutyával meg az ember elé helyezni. Csodálatos.

Látod, kérdező? Jó eséllyel a barátod is ilyen. Az ilyen embereknek csak fekete és fehér van: vagy a kutya mindenek előtt, vagy szörnyű állatgyűlölő vagy. Nem sok jóval tudlak biztatni.

2020. ápr. 7. 23:46
 26/61 anonim ***** válasza:
74%

Persze, mert falun a kutya egy fogyó eszköz!

Nekem is lakásba vannak a kutyáim (Pincsi meg Német juhász) "és gyerekem is van! Semmi baja a gyereknek és a lakásba is körbe nézhetsz!

Sztm szakítsatók! Amikor ősze jöttél vele is tudtad, hogy kutyája van! Nem is értem mi a bajod..?

Nekem ilyet mondott volna a párom, hogy vigyem el a kutyát, akkor raktam volna Kia cuccait!

N27

2020. ápr. 7. 23:50
 27/61 anonim ***** válasza:
100%

En ertem a baratodat. Speciel en is ez a fajta ember vagyok. Ertelek teged is, de ti nem illetek ossze. Szamodra piti, szamara fontos dolog miatt.

Nem fog mukodni ez a kapcsolat. Jobb elobb, mint kesobb szetvalni.

2020. ápr. 8. 00:53
 28/61 anonim ***** válasza:
82%
Ja, es kerdezo! Magyar falusi emberrol beszelsz. Egy angol falusi ember azt nem ertene, hogy az etterembe nem mehet be a kutya. Mas kultura. Mashol az allatokat becsulik.
2020. ápr. 8. 00:55
 29/61 anonim ***** válasza:
24%

#19 az ilyen hülyék mint te minek élnek?

Mi ez a beteges állatimádás nem értem. Egyszerűen beteges amit egyes emberek állattartás címen művelnek. Az hogy családtag oké, de ez... ne haragudjatok, akik szerint ez normális, azok kicsit kuplungosak.szakíts kérdező, énis azt mondom, jobbat érdemelsz.

2020. ápr. 8. 05:52
 30/61 anonim ***** válasza:
70%

Menj el Nemetorszagba, nezd meg,hogy bannak az allatokkal es nezz szet itt.

A magyar falusi emberek iqja nem eri el az 50et, de,ha te hozzajuk hasonlítod magad, akkor mar mindent ertek.

Rettento buta ember vagy.

2020. ápr. 8. 06:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!