Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtassam meg a párom, mert ha minden jó köztünk, akkor szerelmes boldogságában mindenkivel mosolyogva leáll beszélgetni, flörtölni?
Jajj, dehogy akarom baszogatni =) Csak megszoktam már, hogy a mézes-mázos duma többnyire elsiklik az emberek füle mellett. Amúgy meg persze, hogy egyik lány sem vágyik arra, hogy a pasija más nőket nézegessen, de elviselik, mert ez a természetes!
Kérdező: ha megbízol benne, nem csalna meg soha, akkor tényleg nem vele van a probléma. Biztos rossz, hogy a "barátnőid" a szemedbe röhögnek, de nem sajátíthatod ki a barátod. Ezzel a gondolattal jobb, ha megbarátkozol! Amit jogosan elvárhatsz tőle, az annyi, hogy ne csaljon meg.
már észrevette egy haverja is hogy ki van derülve :)
igen, lehet hogy nem tud róla
de rossz egy-egy ilyen flörtölés után hallani, hogy mennyire szeret.
mert volt már, hogy egész este egy csajjal beszélgetett de csak poénok szintjén és hazafelé meg hú de szeret engem nem győzte mondogatni ezerszer
és tényleg nem veszi észre magát
és hiába beszéltem vele: LETAGADJA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!