Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Help! Hogy változtassam ezt meg?
most szombaton lesz 3 hetes a "kapcsolatom"
Hosszú távra tervezünk a barátommal, csak egy baj van, hogy amikor együtt vagyunk akkor akkor ugy neki esnék, csókolgatnám, ölelgetném, csak valahogy nem bízom magamban.
Félek, hogy valamit rosszul csinálok!
Segítsetek!
Szeretném ha a párom boldog volna!!!
Köszönöm a válaszokat előre is.
Egy kétségbe esett lány:)
szerintem az ölelgetés nem gond cseppetsem én szeretném ha ölelgetne bnöm de pelsze ölelget de néha olyan jó lenne ha a nyakamba ugrana vagy mittomén xD néha okés pl ha hanyatt vágod és lesmárolod persze ha már olyan a kapcsolat ezt ti tudjátok hol tart a dolog. de ha pl még nem csokoltad meg vagy még sosem csokoltál meg senkit és az miatt félsz...attol ne félj hoyg béna vagy majd belejössz a dolgokba ^^ nem kell félned hogy bénán csókolsz mondhatod neki h "segítsen megtanulni" és bízz magadban mert veled van a srác nem mással ez elég indok hogy legyne önbizalmad :P ^^ ne félj ^^ csak ne csinálj hülyeséget (teherbe esés meg ilyesmik) jólegyél^^
ja és bocsi a helyesírásomért telefonról vagyok >.<
Nagyon köszönöm a válaszokat :)
Akkor majd megnézem mit szól hozzá :)
Holnap ugyis talizunk^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!