Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most hogy változtassam meg? Fontos, lent!
Van egy srác,nagyon jóban vagyunk,többször ölelgetett mais,de van barátnője,akit szeret. Nekem nagyon tetszik,és alakult már vele dolog,csak visszament a csajhoz. Hogy érjem el hogy belém szeressen? Szerintem a csaj csak kihasználja.
16L
Ha a másik lányt szereti, akkor úgysem tudod megváltoztatni.
Az más kérdés, hogyha téged (is) ölelget, akkor hogy szeretheti a bnőjét.
Mindenesetre érdekes srác lehet...Szerintem nem érdemes egy ilyennel foglalkozni, mert aztán majd jössz egy olyan kérdéssel legközelebb, hogy a barátom más nőket ölelget, most mit csináljak?
Igaza van az előttem szólónak, nem szeretne és nagyon sok fájdalmat okozna neked. Győzd meg magad hogy nem érdemel meg és nem alkalmas számodra. De annak érdekében semmit NE tegyél hogy szakítsanak mert megutál! Lila köd van előtte, és azt fogja hinni hogy féltékenykedsz és rosszat akarsz neki.
Ha tényleg csak kihasználja akkor észreveszi és magától szakít és kiábrándul belőle.
Egyébként lehet azért ölelget mert tetszel neki és szeretethiány van, mert a barátnője tényleg csak kihasználja, és nem ad meg neki semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!