Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem nagyon megkedveltem egy srácot, de hogy változtassam meg?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy van egy srác, akivel eléggé jóba lettem, és annyira aranyos és nagyon megkedveltem. Csak az a probléma vele hogy nagyon kicsapongó /legalábbis állítása szerint/ van barátnője, nem tudom mióta, de már régebb óta együtt vannak, de rengetegszer megcsalta, mert aki csak bejön neki azt kb meg is fekteti. Nos, én arra gondoltam hogy hátha megtudnám változtatni ezt a fiút, hogyha magamba ejteném. Csak nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Amúgy ő 26 éves, én 16.. a korkülönbséggel most ne gyertek, mert tudom hogy 10 év 10 év.. de, elég komoly gondolkodású vagyok, és a 20 év alattiak eddig akárkivel próbáltam túl gyerekesek voltak. Tudom, Ő is az, de valami iszonyatosan megfogott benne. Szerintetek mit csináljak hogy változzon, és hogy elérjem hogy az enyém legyen?2010. ápr. 25. 15:16
2/4 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni. Ha össze is jönnétek, szinte 100% hogy téged is megcsalna. Egy 26 éves pasit egy számára még kis csitri nem fogja tudni megváltoztatni. Amúgy meg barátnője is van és az egy dolog hogy csalja fűvel-fával, de te neked azért legyen már eszed, ne alázd meg magad!!!
3/4 anonim válasza:
Sajnálom, hogy pont nekem kell közölnöm veled, de nem vagy komoly gondolkodású. Egy komoly gondolkodású ember nem akarja megváltoztatni azt, akibe beleesett. Pláne nem akar elvenni egy pasit annak a barátnőjétől. Nézelődj csak a korosztályodban.
4/4 anonim válasza:
A szeretet azt jelenti, hogy olyannak szereted, amilyen. Ha nem olyannak szereted, akkor nem őt szereted, hanem egy álomképet, amit te teremtettél és ami nem létezik.
Van még kérdésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!