Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon megkedveltem a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megkedveltem a barátnőm pasiját. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Egy ideje nagyon összemelegedtünk a sráccal,ő szeretne többet is,de nekem állandó lelkiismeretfurdalásom van a lopott csókok miatt.Sosem tettem még ilyet,de ezzel a fiúval kezdünk kötődni egymáshoz,azonban én nem akarom elszeretni a barátnőmtől...Az igazság,hogy a lánynak viszonya van egy ideje...Talán csak ezért mentem bele ebbe a helyzetbe én is,de már kezd fájni...
2009. aug. 22. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Felejtsd el. Így lesz a legjobb.
2009. aug. 22. 19:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Semmit az ég világon. Ne rondíts bele más kapcsolatába! De megbeszélheted ezt a barátnőddel, hogy miket csinálsz a pasijával.
2009. aug. 22. 19:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Én hasonlo helyzetben vagyok.És sajnos jogosan van buntudatod.

Meg kell beszélned barátnöddel ha viszony van akkor tuti biztos nem szereti már a srácot és akkor talán találkozhatnál vele te meg iylenek de ez igy nem jó nagyon nem csak hogy becsapod barátnödet,de egy idö után amikor kiderül olyan balhé lesz.. Hogy szerintem a srác se fog többet beszélni veled ....

2009. aug. 22. 19:45
 4/9 anonim ***** válasza:
egy jó barát, barátnő mindig fontosabb, és sokkal értékesebb mint egy futó kaland... ezt sokan elfelejtik
2009. aug. 22. 19:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
te nem barát vagy, hanem a harmadik nem kívánatos fél egy kapcsolatban. felejtsd el minél hamarabb, sőt még azon is elgondolkodnék a helyedben hogy elmondom a barátnőmnek hogy milyen pasival jár, bevállalva hogy rám is megharagszik.
2009. aug. 22. 19:54
 6/9 anonim ***** válasza:
egyébként nem gondolod hogy bárki ép eszű ember is azt fogja neked tanácsolni, hogy szakítsd szét őket csak így tovább... ezt a kérdést hülyeség is volt feltenni.
2009. aug. 22. 19:56
 7/9 anonim ***** válasza:

fujj.

Ne haragudj, de ez undorító. Azért a barátnő pasijával kavarni...

Még akkor is ha neki van más fiúja...de ha szakítanak is, akkor is az exe lesz. És nem igazán nyerő ötlet még az exxel is együttjárni...szerintem. A barátság sokkal fontosabb.

2009. aug. 22. 19:57
 8/9 anonim ***** válasza:
beszéld meg a barátnőddel, mert ha neki is más viszonya van, akkor talán ő is azzal lehet akit szeret, és te is. ha azt a fiút kedveli inkább, akivel te titokban szerelmeskedsz, akkor inkább felejtsd el őt, és hagyd hogy ök beszéljék meg azt hogy mi legyen a jövöben. talán elmonda a bnöd a fiujának hogy titokban mással is volt ..:)
2009. aug. 22. 19:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Meg tudom érteni az észérveket, amellet h a barátság fontosabb, mert hosszu meg megbizható stb...

de számomra ez érzelmileg egyáltalán nem ilyen nyilvánvaló.

És ha van esély rá, hogy megmarad a barátnőd és a fiuval is együtt lehetsz, miért ne próblnád meg??

nagyon komolyan leülsz a barátnőddel. megmondod neki,hogy nagy bűnbe estél, mert megtetzsett a barátja, de nagyon fontos az ő véleménye is számodra. és ha ő már ugyis mással kavar ,akkor nem lehetne-e esetleg, hogy te randizgass a sráccal. elképzelhető hogy beleegyezik. ha nem, akkor is megpróbáltad, és ha végzetesen belezúgsz a srácba attol még járhattok... (modnjuk igen nagy árat kell érte fizetni)

2009. aug. 22. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!