Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtassam meg a párom, mert ha minden jó köztünk, akkor szerelmes boldogságában mindenkivel mosolyogva leáll beszélgetni, flörtölni?
igen!!!!
jókedvében nagyokat köszön a szomszédcsajokra
teljesen mosolygósan nyitja ki mindenki előtt az ajtót
és az eladókkal fél óráig beszél egy cipőfűzőről
Megváltoztatni? Droidot akarsz magad mellé, vagy embert?
Szerintem inkább fogadd el...
mért mit csináljon mutassa a középsö ujját és ordítsa a szomszédnak idegbeteg arcal hogy b@szódj meg vagy mi most komolyan!
zavar hogy boldog?
egy normális szerelmespárról le lehet vágni, hogy összetartoznak és másnak semmi közük hozzájuk
rólunk azt lehet látni, hogy a barátom ezzel is meg azzal is össze jönne.
És ha azt hiszik? Hűség nem vakság te is tudod. Amúgy meg szerintem ez nem baj, én is mosolygok a fiúkra meg köszönök nekik és elbeszélgetek velük, ha van barátom akkor is.
19L
most mit kell b@szogatni a kérdezőt?De én is azt mondom,hogy valószínűleg te látod rosszul ő egy ilyen egyéniség.Jókedvű,emberszerető-szerintem neki le sem esik,hogy a viselkedése úgy jön le másoknak,hogy ő csajozni akar.Amúgy meg a többi válaszolónak üzenem,hogy egy csaj sem vágyik arra,hogy a pasija más nőket nézegessen.
21/L
szerinted boldogság nekem, ha minden csaj(köztük a bnőim is!)azt hiszik, hogy a barátomnak tetszenek??
nem birtoklási vágy ez szerintem.
szemembe röhögnek a bnőim rajtam és szemeznek a pasimmal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!