Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon nem illik a külsőm a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nem illik a külsőm a belsőmhöz! Melyiket változtassam meg? Vagy mit csináljak? 18L

Figyelt kérdés

Tudom a külsőt könnyebb lenne változtatni, de nem igazán szeretném.

Az a helyzet hogy kinézetre teljesen nőies vagyok, nőies ruhák, szép, nem túlzó, de ízléses smink, magassarkú, kiegészítők. Belsőre viszont inkább vagány, talán kicsit "fiús", mindig is fiúkkal voltam el jobban, mert ők viccesek és benne vannak a legtöbb hülyeségben. Nemrég vegyesen, fiúk lányok, együtt voltunk, egy hegyes dombos részen kirándultunk, és akartunk csinálni magunkról pár fotót, csináltunk is néhányat, aztán egyik srác feldobta hogy csináljunk pár olyat is ahol mindenki grimaszol, akkor az öt lány közül négy kapásból lelépett, hogy ők nem grimaszolnak fotón, mert viszontlátják facebookon, stb...csak én maradtam, nekem tetszenek az ilyenek:D De ha olyan helyen vagyunk hogy csini vagyok, sminkelve vagyok, én akkor is simán grimaszolok fotók kedvéért, ha nem egyedül kell:D A csajok szerint ez gáz, hogy a külsőm nőies, a belsőm meg bolond, lehet hogy a fiúknak is gáz, csak nem mondják ki? De nagyon kevés lány barátnőm van, pedig úgy szeretnék:( Fiúk a legjobb barátaim.

Ti mit gondoltok rólam? Jó ez így? Úgy érzem se a külsőmet, se a belsőmet nem tudom feladni.

2011. máj. 9. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Engem zavarna, hogy másnak mi erről a véleménye azt meg hamarosan megtudod.
2011. máj. 9. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Úgy vagy jól, ahogy vagy.
2011. máj. 9. 18:45
 3/7 anonim válasza:
Nekem ez tetszene egy csajba, legalább nem játszaná meg magát. És nem az a tipíkus nyávogó fajta.
2011. máj. 9. 18:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Jajugyanmár, nehogy besablonosodj, csak mer a többi hülye elvárja... Jól csinálod, legyél ura, legyél érdekes, de legfőképp legyél aki lenni szeretnél, de úgy, hogy közben nem ártasz senkinek. Ha meg valaki szemét piszkálja, hogy ilyen vagy, az nem ártás, ergo szard le. Én speciel bírom a bolondos lányokat, szerencsére a lányismerőseim többsége ilyen. A túl nőies törékeny fruskákat ki nem állhatom.
2011. máj. 9. 18:47
 5/7 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok. :)

megértelek teljesen. jó ez így. legyél bolond, legyél őrült. :) ettől vgyunk különcök. :) én nagyon szeretek kilógni a sorból. :)

élvezd azt, hogy te is egy eredeti valaki vagy. nem egy ribi.

biztos jó barátnők lennénk. :D

2011. máj. 9. 18:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Bárcsak az összes csaj ilyen lenne!:P:P

18/F

2011. máj. 9. 20:13
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem ez így jó, ahogy van. :D belsőre énis ilyen vagyok, ha külsőre nem is mindig .. :D mer én van mikor kicsit fiúsabban öltözöm, de általában "csini" vagyok. :D és szerintem ez bejön a fiúknak ;) legalábbis saját tapasztalatok alapján :DD
2011. máj. 10. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!