Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nem illik a külsőm a belsőmhöz! Melyiket változtassam meg? Vagy mit csináljak? 18L
Tudom a külsőt könnyebb lenne változtatni, de nem igazán szeretném.
Az a helyzet hogy kinézetre teljesen nőies vagyok, nőies ruhák, szép, nem túlzó, de ízléses smink, magassarkú, kiegészítők. Belsőre viszont inkább vagány, talán kicsit "fiús", mindig is fiúkkal voltam el jobban, mert ők viccesek és benne vannak a legtöbb hülyeségben. Nemrég vegyesen, fiúk lányok, együtt voltunk, egy hegyes dombos részen kirándultunk, és akartunk csinálni magunkról pár fotót, csináltunk is néhányat, aztán egyik srác feldobta hogy csináljunk pár olyat is ahol mindenki grimaszol, akkor az öt lány közül négy kapásból lelépett, hogy ők nem grimaszolnak fotón, mert viszontlátják facebookon, stb...csak én maradtam, nekem tetszenek az ilyenek:D De ha olyan helyen vagyunk hogy csini vagyok, sminkelve vagyok, én akkor is simán grimaszolok fotók kedvéért, ha nem egyedül kell:D A csajok szerint ez gáz, hogy a külsőm nőies, a belsőm meg bolond, lehet hogy a fiúknak is gáz, csak nem mondják ki? De nagyon kevés lány barátnőm van, pedig úgy szeretnék:( Fiúk a legjobb barátaim.
Ti mit gondoltok rólam? Jó ez így? Úgy érzem se a külsőmet, se a belsőmet nem tudom feladni.
én is ilyen vagyok. :)
megértelek teljesen. jó ez így. legyél bolond, legyél őrült. :) ettől vgyunk különcök. :) én nagyon szeretek kilógni a sorból. :)
élvezd azt, hogy te is egy eredeti valaki vagy. nem egy ribi.
biztos jó barátnők lennénk. :D
Bárcsak az összes csaj ilyen lenne!:P:P
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!