Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha mindig fitt vekony, enyhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindig fitt vekony, enyhe izomtonusos csinos voltam de mindig elhagytak egy narancsbörös vagy elhizott vagy szemüveges fogszabalyzosert, akkor most visszavaltozzam?

Figyelt kérdés

Szoval alaovetöen talan géneknek is klszönhetöen de irto könnyen tudom magam "karbantartani".korabban modellkedtem is maszekoknal.

De regota vagyok egyedül idöhiany miatt ujabban munka plusz suli. Kikapcsolodasom sincs parom sem. Igy az utolso helyen van a külsö nalam most. Kicsit felszedtem puhabb vagyok, nehezebb, a modell külsötöl messze.

Nos. Most van egy srac aki ezerrel udvarol, még nem èlem bele magam semmibe, de szeretnék kapcsolatot, es itt jön a nagy kérdés:

Most kezdjem visszahozni a formam miatta, es hogy önmagam tudjak lenni (a mostani énem nem tudom megszokni, igazabol de a sulin stb a hangsuly ahogy irtam nem az edzesen es önmagamon)vagy ugy is "hót"felesleges miközben a sracok mindig ugy is trampli nök utan forogtak mellettem es egy hàjas disznot is jobban szeretnek kesöbb mint engem anno?

Nem is az zavar az exeimben hogy massal vannak hanem ahogy kinez az a masik nö!!!hogy es ö kell a narancsbörös, es nem en.exem fel is hizott a mostani nöjéhez hogy ne nézzenek ki hülyén az utcan egymas mellett.

Szoval most lenne egy srac aki közel akarna kerülni hozzam. Kezdem ugy erezni hogy csak egy srac miatt meg nem fogok egy sulyzot sem.

Vagy total elferdült a vilagkepem es szedjem màr össze magam ha szeretnem hogy legyen baratom?

Csak olyan idegesitö hogy en mindent megteszek hogy tetszem aztan meg felkarolnak egy tramplit.

Ki mit tenne ha rajönne az elet pofonaitol arra, hogy a külseje az utolso altalaban egy kapcsolatban es epp udvarol vki?

2020. márc. 29. 10:10
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:

49

Pont arrol irtam hogx a miss tökely se kell akkor ezert minek is adjak magamra külsöre csak mert lathataron van vki. Pont ezert a kerdes te nagyon ertelmes.

Ha ha elsö kerdesem. Szoval nem is vagyok egyedül akkor masok is kérdeznek hasonlot. Akkor van ami alà is tàmaszt.

Nem gondolkodom abszolut komolyan a sraccal pont ezek miatt is.

Ö is egy jöttment lesz csak ugy tünik. Sokat nem is vàrok. De amugy ha nem lenne ilyen elöélete akkor sem vàrok màr semmit. Rabizom magam az életre ilyen téren. Aki menni akar, menjen hajrà.

Csak nem akarom hogy engem terheljen a felelösség. En kitartottam a masik mellett ha hizott ha nem, ha szemét volt ha nem. Forditva meg a legnagyobb angyalokat is otthagyjàk màsok.en mindig meghagyom a màsiknak a döntés jogàt. Szabad akaratbol vagy velem van vagy nem.

Csak most nem tudtam akarjak e egyàltalàn tetszeni vagy minek, ugy is lelép majd.

A belsö kérdései teljesen mas lapra tartozik. Valaki vagy tud kezelni vagy menekül. Alapvetöen amugy is dominansak az exeim nem nebànts viràgok. Gondolom ezt is magamnak köszönhetem bevonzom.

2020. márc. 29. 15:22
 52/60 A kérdező kommentje:

48#

De ez az hogy hiaba valtoznék is nincs garancia a masikra!

Valaki erti a kerdes lényegét?

Hiaba lennék miss tökely ha a sarki bolti tökeletlen bambafejü van piedesztalra emelve annak akit szeretek!

2020. márc. 29. 15:24
 53/60 anonim ***** válasza:
100%

Arra nem gondolsz, hogy számára ő a tökély? Akár még külsőre is? Jellemre pedig gondolom biztos, különben nem lenne vele. A szépség nagyon relatív fogalom.

2020. márc. 29. 15:31
 54/60 A kérdező kommentje:

Ugyanolyan rosszul esik a sracoknak is itt hogy kiteszik szivüket lelküket aztan lelep a csaj egy trogerrel.

Teljesen normalis hogy nekem is

2020. márc. 29. 15:31
 55/60 A kérdező kommentje:

53 irtam ezt is. Jellemre neki elnyomhato siman kijàtszhato csendes nö a hozza valo tars.

Nem olyan aki átlàt rajta azzal nem jön ki.

Az az exemmel ezert nem fertünk mi össze. 2 dudas egy csardaban kb.

Minden kapcsolat 2 emberen mulik azert kapcsolat a neve. Mindenkinek van akivel nem passzol. Nem fogom ezt magamra venni.

2020. márc. 29. 15:52
 56/60 A kérdező kommentje:

Allandoan csak a feltekenyseg ment nala miközben nekem az önbecsülesem akarta tönkre vagni. Hatalmas botranyt csinalt abbol is hogy at mentem masik helyre es uristen többet keresek nala. Beszolt alàzott.

Masnak a parja együtt ünnepel ha azt elöleptetik vagy barmi. Az en exem à ez meg sem fordult.

Nem erzem magam hibasnak. Folyamat egohaboruban volt. Es most valami tüzhely melletti nö a parja aki csendben mosogat es ez most igy neki maga a tökeletesség.

2020. márc. 29. 15:55
 57/60 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem is rémlenek a hasonló stílusú kérdései. Hiába na, nem mindenkinél sikerül fényt gyújtani a sötétségben, ami folyamatosan körülveszi. Ez a kérdező is a menthetetlen kategória itt a gyakorin (is).

2020. márc. 29. 20:53
 58/60 anonim ***** válasza:
100%

"Anniyban lehetek gàz amugy kaocsolatban hogy mindig alàrendelem sajnos magam a masiknak. Es kialakul egy hierarchia.mintha en lennék a sracert."

Ez a két mondatod üti azt amit itt később magyarázol. Meg valahol a lányt is ezért ítélted meg.

A kérdésedet pedig megértettük, de ha eltekintünk a rosszindulattól, akkor is szörnyen gyerekes. Legyek én is csúnya és narancsbőrös és akkor majd nem hagynak el? Nem, legyél normális és akkor kisebb az esélye, hogy elhagynak. Vagy direkt nem akarod érteni, vagy nagyon sötét vagy. Na jó éjszakát, nem fárasztom magam veled tovább.

2020. márc. 29. 21:58
 59/60 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Fejlessz a belsődön, hogy legyen miért megtartani.
2020. márc. 30. 01:02
 60/60 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Én értem a problémádat és el is tudom mondani az okát. Az faj számodra,hogy az exed,akinek te mindent megadták,míg együtt voltatok,egy (számodra,de lehet,hog számára) is kevésbé vonzó nővel van együtt. Ennek oka lehet az is,hogy a jelleme alapján elég nárcisztikus típus lehet és abban leli örömet,ha le rombolhatja a parja önbizalmat,ahogy tette azt esetedben. Ugyanakkor fontos megértenéd,hogy attól,hogy kétségbeesett vagy,meg senkiről nem szabad ilyen jelzőkkel nyilatkozni,mert ezt nagyon sokan nem találják vonzónak. Ha kicsit finomabban fogalmaznal,pl kevésbé igényes,teltebb,molett,akkor az emberek megertobbnek lennének és érdemben tudnának válaszolni a kérdésedre.

Ha pozitívan nyilatkozol másikról,akkor az egész kisugarzasod pozitívabbá válik,ezáltal kivanatosabba.

Nekem az jött le az irasodbol,hogy meg nem egészen vagy túl ezen a szakitason a volt parod önbizalom rombolásanak következtében,és ezért állsz úgy hozza,hogy most mert innentől mindig elhagynak.

Attól,hogy a parod most szerinted nem egy nálad jobb kaliberuvel jött össze,lehet,hogy jobban kiegészíti a belső értékeivel,de ez senkinek nem a hibája. Találj egy olyan srácot,akivel össze passzoltok.

Nekem is volt ilyen idoszakom,amikor rosszindulatú voltam az exem nőjenek kinézetét illetően,de rá kellett jönnöm,hogy ettől bizony én magam nem leszek vonzóbb,sőt...engedd el,hidd el,ha csinos vagy és annak is érzed magad akkor egy kettőre jönni fognak a sracok,akar a komolyak is :)

21N

2020. máj. 12. 06:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!