Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindig fitt vekony, enyhe izomtonusos csinos voltam de mindig elhagytak egy narancsbörös vagy elhizott vagy szemüveges fogszabalyzosert, akkor most visszavaltozzam?
Szoval alaovetöen talan géneknek is klszönhetöen de irto könnyen tudom magam "karbantartani".korabban modellkedtem is maszekoknal.
De regota vagyok egyedül idöhiany miatt ujabban munka plusz suli. Kikapcsolodasom sincs parom sem. Igy az utolso helyen van a külsö nalam most. Kicsit felszedtem puhabb vagyok, nehezebb, a modell külsötöl messze.
Nos. Most van egy srac aki ezerrel udvarol, még nem èlem bele magam semmibe, de szeretnék kapcsolatot, es itt jön a nagy kérdés:
Most kezdjem visszahozni a formam miatta, es hogy önmagam tudjak lenni (a mostani énem nem tudom megszokni, igazabol de a sulin stb a hangsuly ahogy irtam nem az edzesen es önmagamon)vagy ugy is "hót"felesleges miközben a sracok mindig ugy is trampli nök utan forogtak mellettem es egy hàjas disznot is jobban szeretnek kesöbb mint engem anno?
Nem is az zavar az exeimben hogy massal vannak hanem ahogy kinez az a masik nö!!!hogy es ö kell a narancsbörös, es nem en.exem fel is hizott a mostani nöjéhez hogy ne nézzenek ki hülyén az utcan egymas mellett.
Szoval most lenne egy srac aki közel akarna kerülni hozzam. Kezdem ugy erezni hogy csak egy srac miatt meg nem fogok egy sulyzot sem.
Vagy total elferdült a vilagkepem es szedjem màr össze magam ha szeretnem hogy legyen baratom?
Csak olyan idegesitö hogy en mindent megteszek hogy tetszem aztan meg felkarolnak egy tramplit.
Ki mit tenne ha rajönne az elet pofonaitol arra, hogy a külseje az utolso altalaban egy kapcsolatban es epp udvarol vki?
18 a nöt teljesen megvezeti a nö meg bologato öleb. Exem narxisztikus nem veletlenül van ilyennel es ö tud lenni az Úr a kapcsolatban.
Azert nekem több eszem volt annal hogy szorakotzon velem elnyomjon kihasznaljon. Ezert sem fertünk meg egymassal. Neki az a csendesebb ostobabb tipus valo tenyleg
20 ne haragudj de tegyük fel megcsalnak teged. En azert böven cifrabbakat is hallok azokrol akikkel felrelepnek.
Szoval hagyjuk mar hogy en vagyok ketszinü meg stb
Tudom itt mindenki hiteles a szavai mögött. Aha
22. Irtam is hogy nem is akarom magam beleleln semmibe.
Hülye lennék szerelmes lenni.most ez teny. Ez van.
A szivem azt tenyleg nem fogja megfogni egy darabig hogy aztan sirjak.
En ezt megegyszer nem vàllalom be csak azert akiert erdemes.
Majd meglatjuk hogy ki merem e neki nyitni a szivem vagy kb soha. Ezt az élet eldönti majd vele.
Eleve azt sem tudom nem e ö is atlep rajtam majd. Majd megtudom. Ami kesik nem mulik.
Most igyekszünk egymast megismerni. Irtam itt azt is hogy en nem tudom mitöl boldog egy ffi a kapcsolatban. En nem tudom hogy kell ezt. Azt valaszolja hogy majd segit. Kerdezen is olyanaokrol neki mik a fontosak. Megcsalta ugyanis az elözöt meg a következö parjat is :D igyekszem megismerni miert mi van benne belül miert nem jo neki a masik örökre stb
Ismerkedünk egymassal. Es öszinten
Csak ugye ffi es szeretne többmindent is. Az is lassan alakul igy.
Meg plane a helyzet is ratesz.
27
Mindenki azt kepzeli bele abba amit irtam hogy degradalom a kövereket.
En valojaban szimpla megkülönböztetest alkalmaztam.
Szerintem ott vagyunk hogy aki rosszra asszocial inkabb azokban vannak elöitelet meg rossz gondolatok.
Az en reszemröl kb annyit adtam elö
Mint vki szeo mas csunya
Van a hideg meleg
Meg a tüz es viz
De azert vagyok en belyegezve mert lemerem irni hogy csunya trampli tüz meg hideg. Mert kimerem jelenteni.
Igenis van aki narancsbörös es trampli. Attol ha ezt en leirom attol még nem leszek rosszabb annal mint aki mashogy fogalmaz. Söt erdekes masok latnak bele degradalast nalam ez asszertivnak minösült.
Vagy söt! Valszeg a valaszadoknak is vannak önertekelesi gondjai hogy joforman szemelyes sertesnek veszik es asszertiv kommunikacio helyett engem tamadnak. Valamiert ugyanis felhaborodnak. Az meg magukbol jön valamiert ha vkit ennyi felkavar;)szal önertekelesi temaban lehetne a valaszadokrol is beszelgetni
Engem nem haboritana fel ha egy x ember akàr le is hordana egy y t. Pl a skinhead a kisebbseget ö skinhead oszt` jo napot. Nem hàborognék rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!