Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindig fitt vekony, enyhe izomtonusos csinos voltam de mindig elhagytak egy narancsbörös vagy elhizott vagy szemüveges fogszabalyzosert, akkor most visszavaltozzam?
Szoval alaovetöen talan géneknek is klszönhetöen de irto könnyen tudom magam "karbantartani".korabban modellkedtem is maszekoknal.
De regota vagyok egyedül idöhiany miatt ujabban munka plusz suli. Kikapcsolodasom sincs parom sem. Igy az utolso helyen van a külsö nalam most. Kicsit felszedtem puhabb vagyok, nehezebb, a modell külsötöl messze.
Nos. Most van egy srac aki ezerrel udvarol, még nem èlem bele magam semmibe, de szeretnék kapcsolatot, es itt jön a nagy kérdés:
Most kezdjem visszahozni a formam miatta, es hogy önmagam tudjak lenni (a mostani énem nem tudom megszokni, igazabol de a sulin stb a hangsuly ahogy irtam nem az edzesen es önmagamon)vagy ugy is "hót"felesleges miközben a sracok mindig ugy is trampli nök utan forogtak mellettem es egy hàjas disznot is jobban szeretnek kesöbb mint engem anno?
Nem is az zavar az exeimben hogy massal vannak hanem ahogy kinez az a masik nö!!!hogy es ö kell a narancsbörös, es nem en.exem fel is hizott a mostani nöjéhez hogy ne nézzenek ki hülyén az utcan egymas mellett.
Szoval most lenne egy srac aki közel akarna kerülni hozzam. Kezdem ugy erezni hogy csak egy srac miatt meg nem fogok egy sulyzot sem.
Vagy total elferdült a vilagkepem es szedjem màr össze magam ha szeretnem hogy legyen baratom?
Csak olyan idegesitö hogy en mindent megteszek hogy tetszem aztan meg felkarolnak egy tramplit.
Ki mit tenne ha rajönne az elet pofonaitol arra, hogy a külseje az utolso altalaban egy kapcsolatban es epp udvarol vki?
A hájas disznó, trampli csodálatos jelzők. A megfogalmazásod oltárian bunkó paraszt. Van mit csiszolni itt is bőven. Kevés a modellkülső a boldoguláshoz az élet minden területén. Egy simán bunkó nőnemű vagy. Ez hosszútávon nem lesz vonzó senkinek.
Itt jön ki, hogy nem minden a külső. Lehet valaki ultimate szépség, ha mellé a jelleme az "álnok kígyó", a "rosszindulatú öregasszony" vagy a "irigy kutya" jelzőkkel foglalható össze. És nálad mind a három megvan. Ennyit a "jó belsőről" esetedben.
(Ugyanez természetesen áll a férfiakra is.)
Mindenkit leszólsz, ez picit sem szimpatikus, ahogy az sem, hogy még ettől függetlenül is kiérződik, hogy mennyire "jobbnak" tartod magad szinte mindenki másnál. Ez a "akkor legyek én is olyan" gondolkodás pedig egy régi Móricka-képregényt juttat eszembe, amikor a címszereplő rányomul az új lányra, aki viszont összejön a Kövér Zolival, mert ő normálisan viselkedik és Móricka nagy megoldása, hogy akkor majd ő is elhízik. "Zseniális"...
Nem en itelkezem itt.de ketlem hogy mindenki cuki pajti lesz amugy as az exe uj parjàval vagy azal akivel mellette flörtölnek.
Még szépen is irtam roluk asszertiven a szemelyen velemenyem kihagyva.
De akkor még azt is kiadom ha mar le lettem horva.
Raadasul egy tanulatlan taplo buta akit ugy megvezet az ex ahogy nem szegyelli. Azt sem latja az ex milyen valojaban. De es inkabb van az ex is egy olyannal aki "sötetben el",mint olyannal aki izig verig kiismerte es jobban sakkozik nala az eletben. En megertem hogy a konyhaba tarsnak inkabb egy butabb nö valo NEKI mintsem olyan akit nem tud kijatszani.
A különbsegeket ereztetem csak.
Egy szakadek van köztem meg az uj parja között.
Mint egy tramli meg nem trampli között olyan nagy.
ha kimondjuk hanem a tények még tények maradnak
Plusz ez anonym oldal. Nyugodjatok meg a szemebe nem tramplizom. Söt. Kerdeztem miert nem akar csaladot töle. egy baba igazi kincs
Tehát, nyugodjunk meg mert szemtől-szemben nem tramplizod. 🙏🏻 Ráadásként kétszínűséggel koronázod a meglévő rossz tulajdonságaidat. 🤦♀️Igazán megnyugtató, de tényleg.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!