Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha mindig fitt vekony, enyhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindig fitt vekony, enyhe izomtonusos csinos voltam de mindig elhagytak egy narancsbörös vagy elhizott vagy szemüveges fogszabalyzosert, akkor most visszavaltozzam?

Figyelt kérdés

Szoval alaovetöen talan géneknek is klszönhetöen de irto könnyen tudom magam "karbantartani".korabban modellkedtem is maszekoknal.

De regota vagyok egyedül idöhiany miatt ujabban munka plusz suli. Kikapcsolodasom sincs parom sem. Igy az utolso helyen van a külsö nalam most. Kicsit felszedtem puhabb vagyok, nehezebb, a modell külsötöl messze.

Nos. Most van egy srac aki ezerrel udvarol, még nem èlem bele magam semmibe, de szeretnék kapcsolatot, es itt jön a nagy kérdés:

Most kezdjem visszahozni a formam miatta, es hogy önmagam tudjak lenni (a mostani énem nem tudom megszokni, igazabol de a sulin stb a hangsuly ahogy irtam nem az edzesen es önmagamon)vagy ugy is "hót"felesleges miközben a sracok mindig ugy is trampli nök utan forogtak mellettem es egy hàjas disznot is jobban szeretnek kesöbb mint engem anno?

Nem is az zavar az exeimben hogy massal vannak hanem ahogy kinez az a masik nö!!!hogy es ö kell a narancsbörös, es nem en.exem fel is hizott a mostani nöjéhez hogy ne nézzenek ki hülyén az utcan egymas mellett.

Szoval most lenne egy srac aki közel akarna kerülni hozzam. Kezdem ugy erezni hogy csak egy srac miatt meg nem fogok egy sulyzot sem.

Vagy total elferdült a vilagkepem es szedjem màr össze magam ha szeretnem hogy legyen baratom?

Csak olyan idegesitö hogy en mindent megteszek hogy tetszem aztan meg felkarolnak egy tramplit.

Ki mit tenne ha rajönne az elet pofonaitol arra, hogy a külseje az utolso altalaban egy kapcsolatban es epp udvarol vki?

2020. márc. 29. 10:10
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem ha most udvarol a srác ezerrel, gondolom tetszel neki most, a jelenlegi állapotodban is. Képen, videón, élőben, valahogy csak látott már, szóval nem hiszem, hogy gondja lenne a jelenlegi külsőddel ezért én ezen a vonalon egyáltalán nem aggódnék. Neki tetszel most is, valószínűleg ha megfogod annyira, hogy ebből komoly kapcsolat legyen, tetszeni fogsz neki fittebben is és pufibban is, nem ezen múlik a dolog sikere.

Viszont ha te most nem érzed így jól magad, akkor amikor majd lesz rá időd, szerintem érdemes megint odafigyelni magadra. Már csak az egészséged miatt is, de meg egyébként is, önértékelés, mentális egészség kedvéért, jobb az társkeresés, párkapcsolat szempontjából is, ha az ember elégedett saját magával. De ez nem vagy-vagy, nem olyan, hogy vagy vékony vagy és igényes, vagy van párkapcsolatod. Valószínűleg az exeid sem a külsőd miatt szakítottak veled és hagytak el más nő kedvéért, hanem az a bizonyos más nő tudott nekik valami olyasmit nyújtani, amit te nem. Ez független a külsőtől, és nem is személyiségbeli probléma feltétlenül, nem illik össze mindenki mindenkivel, csak erre néha idő kell, hogy rájöjjenek a felek.

Szóval, én úgy gondolom, hogy ha szimpatikus a pasi, akkor vágjatok bele nyugodtan, aztán ettől az ismerkedéstől, illetve ennek a kimenetelétől teljesen függetlenül, kezdj el edzeni és törődni magaddal, amennyiben jól esik. Vékony, edzett lányokra mindig van kereslet, tartós kapcsolat céljából is, szóval attól biztosan nem kell félned, hogy örökre egyedül maradnál.

2020. márc. 29. 11:48
 42/60 A kérdező kommentje:

Ez pont olyan mikor volt itt egy kerdes arrol amikor egy nö feltekenyen szamonkert egy ffit. Es neki mentegetöznie kellett a nö sajat agyszülemenye miatt :D

na ebbe estem en is

Ha vki magasabb szinten tud kommunikalni azt szivesen veszem a többiek lapozhatnak tova :D

2020. márc. 29. 11:49
 43/60 anonim ***** válasza:
32%
Na várj, jól értem, kérdező, hogy az aktuális fickó az előző barátnőit megcsalta? Ezt tudva én abszolút lazára venném, 0 energiát fektetnék bele, max. szexelnék vele néhányszor. Egy ilyen fickó mellett nehogy már elkezdj azon agyalni, hogy mi meg hogy lenne jó, mit kellene csinálni, hogy kellene viselkedni... Szerintem van elég dolgod és gondod, ez nem ér annyit, hogy különösebben foglalkoztasson.
2020. márc. 29. 11:50
 44/60 anonim ***** válasza:
63%
Na ehhez a kérdéshez majd lesz tanácsom, csak nagytakarítás van ezerrel. Most csak azért írok ide h eszembe legyen.
2020. márc. 29. 11:51
 45/60 A kérdező kommentje:

Köszi a vàlaszoknak minösülö vàlaszokat!

Igen pontosan ezt nem tudom Miatta tegyek a bàrmit is mert elözö kapcsolataimban akarmit is tettem ugy sem volt jo. Pedig teljesen szerelmesen szivemböl mindent.

A mostani srac azert is erdekel, hogy megtudjam megis mi viszi ra öket, hogy csapot papot dobjanak?illetve mitöl maradnànak szivesen.

Az elözö exeim sem jellemhibatlanak öket sem kell fèlteni nem engem kell kikialtani mindennek.

Volt akivel azert lett vege mert inkabb anyuval akar maradni. Mert Ö jobban kell.

Egy kapcsolat nem ugy megy hogy en en en en valtozzam en vagyok a rossz mindig magam temessem el. Ez oda vissza jatek.

Es pont nalam alapvetöen az a baj hogy pont kiteszem a szivem a testem is a masiknak kapcsolatban es nem kene hajlamos vagyok mindent egy lapra feltenni a masik köre epiteni az eletem. Es nem EZ kell a kapcsolatba rajöttem.

2020. márc. 29. 12:03
 46/60 A kérdező kommentje:

Privit köszi.

Altalaban nem en választom a barataimat. En ugy vagyok vele akit en valasztok es nem ö engem az màr eleve csak rosszul indulhat ha nekem Kell kizökkentem a masikat hogy akarjon vmit es nem töle jön belülröl magàtol teljesen.

2020. márc. 29. 12:15
 47/60 anonim ***** válasza:
22%
Nah... Elsokorben azt tudnám mondani h hagyd ezt a pasit. Sőt, az összeset. Ki vagy készülve, de nyilván, hiszen még saláták, ráadásul sz.r cserét is csináltak. Rondák is, ostobák is. Én is ugyanezt éltem át. Mindenféle jottment hazudozoval osszealltam utána, csak h rajojjek, mi az oka a megcsalasnak, mit csinálok rosszul. Elárulom, semmit. A még csalás nem más, mint a legnagyobb önzés, hiszen semmibe vett téged, csak magával foglalkozott. Nekem nagyon sokat segített h azt mantraztam magamban h sosem szeretett, csak kellett neki az ingyen pin.a. Hiába mondták a barátok h dee, az elején az csak szeretett. Nem. Nem voltam hajlandó ezt beismerni. Tudod mit, csináld meg nyugodtan a saját hulyesegeidet. Lehet h jobb lesz utána, de ne akarj kapcsolatot, mert te mondod h meg magadra sincs időd. Akkor ez egy újabb stressz lenne az amúgy sem rózsás életedben ha belevinnel egy pasit is. Főleg ezt, akiről írsz. Hát nagyvonalakban ennyi. Én is sok ostobasagot csináltam a szakítás után, főleg miután rajottem h ki az utódok, akiről kiderult h mellettem is megvolt. Hát pff, hagyjuk is. Nah mindegy, azért sok sikert a későbbiekben, de első körben tanuld meg szeretni magad.
2020. márc. 29. 13:16
 48/60 anonim ***** válasza:
84%

Én csak arra a kérdésedre reagálnék, hogy mivel vagyok jobb nálad. (Én vagyok a 34-es). A válaszom egyszerű: veled ellentétben én nem rangsorolom az embereket kategóriákba az alapján sem, hogy ki hogy néz ki, de bármi más alapján sem. A kérdésed és a válaszaid alapján csak annyit tudok mondani: más vagyok.

És te is lehetnél más. Mondjuk ha nem azt gondolnád, hogy a jó tested az érték és nem minősítenéd ilyen undorító módon azokat a lányokat, akiket többre értékeltek tőled. (Hájas disznó? Ez a kedves belsőd? Egy "túlsúlyos lány" nem lett volna elég?) Hanem elgondolkodnál. Ha elgondolkodsz magadon, tudsz változtatni. Ha nem, minden marad így.

Elhagyják a jó természetű embereket is? Igen, néha el. Nincs biztosíték arra, hogy ne hagyjanak el. De egy párkapcsolat szempontjából a külsőd valóban az utolsó szempont, a belső a lényeg, ezt te is jól megfogalmaztad a kérdés végén. Tehát te magad is tudod, hogy a belsőddel van a baj, de most itt kapálózol és képtelen vagy beismerni.

Te magad kérdezed ezt is:

Vagy total elferdült a vilagkepem es szedjem màr össze magam ha szeretnem hogy legyen baratom?

Igen, erről van szó. És ez benned is felmerült. Miért küzdesz ellene? Tudom, hogy kellemesebb volna azt hallgatni, hogy minden férfi disznó és nem tudják mit veszítettek, de valójában pontosan tudják és köszönik, jól vannak így. Légy olyan, hogy ne akarjanak elveszíteni.

2020. márc. 29. 13:17
 49/60 anonim ***** válasza:
97%

Hiába írod neki, nem fogja megérteni. Ő miss tökély külsőre, mások meg hájas disznók, tramplik, szemüvegesek, narancsbőrösek, buták.Bezzeg ő! Hozzá nem lehet felérni ezen a világon, ennek ellenére mégsem kell hosszútávra senkinek. És nem érti meg, hogy a saját jelleme az, ami miatt inkább választják helyette az általa bunkó jelzőkkel illetett, szerinte silányabb külsejű nőket. Aki ennyire kizárólagosan a külső értékeket tekinti csak mérvadónak egy kapcsolatban, az nem fogja megérteni sosem, amit írsz.

2020. márc. 29. 14:27
 50/60 anonim ***** válasza:
85%

A stílusából egyértelmű, hogy nem ez az első kérdése. Elég sokat olvashattuk már, a "miért cseréltek le az undorító, gonosz, kövér, semmirevaló stb. nőkre engem, a tökéletességet" - többféle megfogalmazásban.

2020. márc. 29. 14:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!