Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem fura, hogy egy ilyen fiatal és csinos lány mint Rácz Zsófia egy olyan boomer párt targja, mint a fidesz? Ti járnátok vele ennek ellenére?
biztos vagyok benne, hogy neki ez csak karrier neki
ha épp az mszp lenne hatalmon, akkor velük smúzolna
"Ti járnátok vele ennek ellenére?" - eszemben sem lenne... és nem azért, mert fideszes, hanem azért, mert szélsőségesen karrierista meg USA-fan. Ez a kettő nálam abszolút kizáró ok.
(egyébként meg az inkább a FIDESZ hülyesége, hogy egy olyan emberrel akarják növelni a támogatottságukat a fiatalság körében, aki
1, minimum megosztó személyiség
2, kicsit se hasonlit az ÁTLAG magyar fiatalhoz)
#4, bocsi, de nekem a párom az álmom, aki szintén szép, csinos, okos, de emellett még nem pártcsinovnyik, nem elitista, nem szélsőségesen karrierista, és az USA politikába se szerelmes:)
Szóval nem, nem cserélném le Zsófiára:)
Miért lenne fura? Mindig voltak "napraforgó" emberek, mindkét nem képviselői közt.
Szerinted a két szép szeméért akarták kinevezni a posztjára, diploma nélkül-jogszabály előírja, hogy ahhoz jogi diploma kell, lehet utána járni-? Ne szédíts!
Ha férfi lennék, az ilyenhez én bottal nem nyúlnék, ki tudja, kihez dörgölőzött a sikerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!