Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Egy számotokra csinos nőn mennyire zavar kevés halvány fehér stria a fenéken?
Semmilyen nőn semennyire. Nekem is van. Ha cirminek szólitanál miatta, csak nevetném rajta egy jót.
32/f
Ez nem vészes mennyiség. Némi mozgással, egészséges kajákkal simán helyrehozható.
Viszont ha nem akarna tenni ellene (azaz lusta lenne), na, az zavarna.
sokaknak főleg gyerekkorban ez a gyorsabb növéstől fordul elő....illetve aki igen csak túlsúlyos és gyorsan lefogy úgymond.
Régen a terhes nőknek a javuknak mindnek striás lett a hasa szülés után, ma már nagyon jó kenőcsök vannak rá.
8.
Szerinted egy striás nő striás férfit válasszon, hogy ne kelljen szégyelnie magát?
Ha én terhesség alatt striás lettem hagyjam el a férjem, mert ő nem az? 😃
Na ne vicceljünk már... Ez kb. olyan, mint ha egy kopaszodó férfi kopaszodó nőt választana.
Kedves kérdező! Nem gáz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!