Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt fiúk, lányok írnátok ide? (lent a kérdés)
Sok kérdésem van.
Szerintetek gáz,ha egy 13 éves csaj és egy 16 éves fiú járnak?már régóta ismerjük egymást,de nem járunk,de nekem tetszik.Gondolom ő a tapasztaltabb csajokat szereti.Ha most nincs esélyem ,kb hány év múlva lesz?vagy most is van esélyem?
ez most béna kérdés,de ha ő már tapasztalt,én meg nem jártam senkivel még az nem para?
adjatok tanácsokat az ilyen esetekre!
bármi jöhet!
tapasztaltak írjanak légyszi!Köszi
13/L
bocs a hülye megfogalmazásért...
Nem biztos hogy csak a szexet akarják tőled a te korodban, ez saját tapasztalat:)
13 éves koromban nagyon szerelmes volt belém egy srác:) Csak hát idősebb volt mint én, sokkal, és plátói volt részéről a dolog.
Jó,igazatok van,és lehet,hogy nem vagyok szerelmes,de az biztos,hogy nagyon tetszik,és ilyen korban sztem nem gáz...
nem vagyok nősködő,nem tehetek arról,hogy bejön.
amúgy meg ez nem szerelmi probléma,hanem csak tanácsokat kérnék szépen...
kicsit rosszul esik,hogy mindenki így lehurrog...
Ha kérdést teszel fel erre mindig számíts mert itt vannak olyanok is akik erre mennek!
Mindegy mibe de belekötnek!
Egy másik kérdésnél engem is megtaláltak!
Figyelj,ha rám hallgatsz akkor azt csinálsz amit akarsz:))
Amúgy meg szerintem várj még ezzel,ne kapkodd el!
Én 24 F vok,13 éves koromban (tudom ma már ez nem így van) de nem ezen járt az eszem!(Na jó IGEN!....ÉS?):))
De most hazudjak?:))
Nemszeretek!
Tudod ez olyan mint,hogy minden 7végén elmegy a lány a diszkóba és lefekszik egy sráccal,ez kur.va
De ha a férfi megy be akkor meg dicsőség!
Ez nem a Te hibád és nem is az enyém hanem a társadalomé!
Nincs okom,hogy miért ne tedd,de ne és kész!
2 vélemény van az enyém és a helytelen:)))
TESSÉK!:))
(remélem összejön:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!