Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van? Bocsánat, lehet, hogy butuska a kérdés, de ilyen téren nem vagyok valami tapasztalt.
A helyzet, hogy MINDIG, ha nekem megtetszik egy fiú, az "elkezd" ézni. De nem úgy értem, hogy rámnéz(ennyire nem vagyok buta). Hanem bámul, és elég sokszor néz rám. Barátnőim is figyelték, hogy elég sokszor. De mindig akik tetszenek. Az egyik pl zavarba is volt, ránk mutatott, stb. De nála kiderült, hogy nem akar semmit. Akkor most csak azért néznek, mert észrevették, hogy én is őket?
És még 1 kérdés....pl volt már olyan az ismerettségi körömben, hogy egy fiú nagyon nézett egy lányt. Erre a csaj is elkezdte nézni a fiút. a Csaj bele szeretett a fiúba. Utána kdierült, hogy a fiú azért nézte a csajt, mert a csaj is őt.....most akkor ezt nem értem
Tudom, bután fogalmaztam, meg hülyén hangzik,de akkor ennyire nem számít ha szemeznek velünk többször, vagy ha ennyire figyelnek?:/ Előre is bocsánat, csak elég tapasztalatlan vagyok még.
ez egy régi bölcsesség miatt van így:
ha rámosolyogsz a világra, az visszamosolyog rád
1 válaszoló. nem hülyén bámulok, nem úgy, hogy majd kiesik a szemem. Úgy nézem őket, ahogy szokás, de ha nem nézem őket akkor is nagyon sokat figyelnek(barátnőim mondták, és nem hazudnak)
2. válaszoló van benne valami..
Nyilván észreveszi, hogy tetszik neked.
Ha kényelmetlenül érzed magad csak mosolyogj, annak mindenki örül és te is jobban érzed majd magad.
Köszönöm a válaszokat. Lehet, hogy akkor tényleg hülyén nézek........:S Pedig nem gondoltam volna....
Hát igen, lehet tényleg ez az "erőfitogtatás", és sikerül is nekik:) De így akkor miből tudjam meg, hogy melyik akar tényleg valamit, és melyik csak növeli az önbizalmát?
Hát a mosolygáshoz olyankor főleg nincs erőm, főleg, ha ő nem akar semmit, én meg vigyorgok rá...
Bocsánat az utolsó válaszomban -1 főleg.
Hát akkor lehet megkellene próbálnom...elvégre semmit nem veszítek egy mosollyal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!