Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van? Bocsánat, lehet, hogy butuska a kérdés, de ilyen téren nem vagyok valami tapasztalt.

Figyelt kérdés

A helyzet, hogy MINDIG, ha nekem megtetszik egy fiú, az "elkezd" ézni. De nem úgy értem, hogy rámnéz(ennyire nem vagyok buta). Hanem bámul, és elég sokszor néz rám. Barátnőim is figyelték, hogy elég sokszor. De mindig akik tetszenek. Az egyik pl zavarba is volt, ránk mutatott, stb. De nála kiderült, hogy nem akar semmit. Akkor most csak azért néznek, mert észrevették, hogy én is őket?

És még 1 kérdés....pl volt már olyan az ismerettségi körömben, hogy egy fiú nagyon nézett egy lányt. Erre a csaj is elkezdte nézni a fiút. a Csaj bele szeretett a fiúba. Utána kdierült, hogy a fiú azért nézte a csajt, mert a csaj is őt.....most akkor ezt nem értem

Tudom, bután fogalmaztam, meg hülyén hangzik,de akkor ennyire nem számít ha szemeznek velünk többször, vagy ha ennyire figyelnek?:/ Előre is bocsánat, csak elég tapasztalatlan vagyok még.

2010. szept. 19. 18:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
sztem csak szimplán ki akar végezni
2010. szept. 19. 19:17
 12/16 A kérdező kommentje:

Kivégeznii?:D

Akkor mostanól el kell bújnom előlük jajj nekem:D

Hát akkor nemtudom. Nem simán farkasszemet néznek, hanem pl az egyikük rengetegszer figyel, múltkor is felnézek egy ilyen lépcsőszerűségre és látom, hogy néz(pedig barátnője van)

vagy a másik is...pl épp nézek a kijárat fele ment haza, és rámnéz. Nem hiszem, hogy ezek véletlenek:D

és köszönöm a válaszokat:)

2010. szept. 19. 19:22
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha én megbámulok egy lányt a közelemben, az két okból lehetséges!

Vagy nagyon jól néz ki a csaj, vagy az ellenkezője!

Ha jól néz ki, akkor alap, hogy megfordul a fejemben, hogy nem lenne rossz ha történne köztünk valami!

Ha meg ronda, akkor azon kezdek el filózni, h-h lehet így kinézni, és az utcán megjelenni!!!

21!f

2010. szept. 19. 19:29
 14/16 A kérdező kommentje:

21/f köszönöma válaszodat.

Hát remélem nem az utóbbi miatt néznek meg:S az nem lenne valami szerencsés:D

Köszönöm:)

2010. szept. 19. 19:32
 15/16 anonim ***** válasza:

19:29

Tetszik a felfogásod. :D

Én úgy vagyok vele, hogy nem nézek soha senki szemébe, így sajna tanácsot sem tudok, de a többi válaszló már ír pár hasznos dolgot.

18/F

2010. szept. 19. 22:51
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:D

Hát a mai világban kitudja:)Köszönöma válaszaitokat:)

2010. szept. 24. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!