Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt fiúk, lányok írnátok ide? (lent a kérdés)
Sok kérdésem van.
Szerintetek gáz,ha egy 13 éves csaj és egy 16 éves fiú járnak?már régóta ismerjük egymást,de nem járunk,de nekem tetszik.Gondolom ő a tapasztaltabb csajokat szereti.Ha most nincs esélyem ,kb hány év múlva lesz?vagy most is van esélyem?
ez most béna kérdés,de ha ő már tapasztalt,én meg nem jártam senkivel még az nem para?
adjatok tanácsokat az ilyen esetekre!
bármi jöhet!
tapasztaltak írjanak légyszi!Köszi
13/L
bocs a hülye megfogalmazásért...
köszi!
és amúgy a nagyobb fiúknak bejön,ha egy csajért meg kell küzdeni?legyen bennem tartás?
háát ne is add könnyen magad, de ne is légy elérhetetlen, én olyan vagyok, hogy vannak lányok akik tetszenek, egy ideig udvarolgatok nekik, aztán hagyom a pibe.. Viszont aki nagyon nagyon bejön azért sokat megteszek... osztálytársamra 1,5 évet vártam, elég volt.. de nagyon jó barátok lettünk
15/f
köszi a válaszokat!
írjatok még
A jégkirálynő típus senkinek sem jön be. Az, hogy mennyit várnék egy csajra, sokmindentől függ. Egy olyanért, aki jól néz ki, okos, stb. sokkal többet megadnék, mint a többiért. Szal magadat kell felmérni, mennyit érsz meg kb. annak a srácnak. Ha nem sokat, add könnyen magad, különben gyorsan továbbmegy. Ha sokat, akkor nem kell egyből odaadnod magad, különben ribancnak néz.
16/F
OK. ne haragudj...de fiatal vagy hozzá...Max. 15 én azt mondom, ne legyen sokkal tapasztaltabb mint te. ;)
Az ennyi idős srácok csak a szexet akarják tőled...azt javaslom a saját korosztályodból keress...és tapasztald meg a dolgokat! Sok sikert!
15/F
igen,én is azt mondom,h először a saját korosztályomból kéne..
de ha pl 2-3 év múlva járnénk,akkor sztem az már nem lenne gáz..
de az a baj,h más nekem nem tetszik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!