Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg akkora kérés lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg akkora kérés lenne?

Figyelt kérdés

Egész nap a várost jártuk a barátommal, és természetesen végig én cipeltem a táskámat. A nap végére azonban eléggé nehéz lett a sok cucctól, amit belepakoltam, így mikor leszálltunk a villamosról, és hazafele vettük az irányt, megkérdeztem, hogy vinné e helyettem, mert már alig bírom cipelni. (kb 200 méterről lett volna szó)

Ezen ő kiakadt, hogy nem fog női táskával a kezében járkálni, minek tettem bele ennyi cuccot, meg ne kényeskedjek.

Erre én mondtam, hogy szerintem ez bunkóság, és sose vártam el tőle, hogy vigye helyettem, csak most kértem tőle ezt.

Szerinte csak hisztizek, és ne nevezzem őt bunkónak. Szerintetek?

22 évesek vagyunk

2020. febr. 22. 11:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
20%
Gondolom a táskád, kemény 75 dekát nyomhatott. Életképtelen vagy!! Pont az ilyen senkik, szokták lenézni az igazi munkás embereket! Mondván, hogy az NEM MUNKA!
2020. febr. 22. 18:20
 12/13 anonim ***** válasza:
76%

Hát, van türelmed, más rég dobta volna a srácot :)

Néha anyummal vásároltunk, és én viszem a nehéz szatyrokat, az egyik konkrétan piros Miki Egeres... furán nézek ki vele, de természetesen én viszem :)

29/F

2020. febr. 22. 19:38
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Örülök, hogy akkor nem én reagáltam túl az egészet.

És lehet, hogy nem volt olyan nehéz a táskám, de nem 75 deka volt, mert vettem ajándékba egy könyvet, meg a kajához is dolgokat.

2020. febr. 23. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!