Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha szeretnék egy olyan lányt, akivel közösen
megváltjuk a világot. Akkora nagy kérés ez?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy lányt, akivel átformáljuk ezt a világot. Nem számít, ha lángba borítjuk, ha szétszaggatunk mindent ami szent és áldott, ha fekáliába fojtjuk az egész társadalmat, ha szétszaggatjuk gyenge szövetét. Egy lányt akarok, aki ördög, angyal, istennő, és a legmérgesebb fekélyes sebe a világnak. Nem akarom, hogy csak egymás sebeit nyalogassuk, taknyos kis buborékba zárjuk privát kis enyelgésünket, azt akarom a szerelmünk, és a szendvedélyünk mindenhova, mindenre kiterjedjen. Én akarok lenni a fehér, ő a fekete, ciklikusan változtatva a szerepeket. Megérti ezt itt valaki? Van itt ilyen lány, aki érti ezt?
2015. ápr. 5. 23:00
1/10 anonim válasza:
Majd ha nem leszel ilyen naiv és fiatal, rájössz, hogy "just surviving is a noble fight". Hallgasd meg Billy Joeltől az Angry Young Man című dalt, a hozzád hasonlókról szól.
Én is voltam "Angry young man", de ma már reális keretek között, nyugodtan akarok békésén változtatni a rossz dolgokon, a szűkebb környezetemben (Magyarországon).
24F
2015. ápr. 5. 23:05
2/10 anonim válasza:
Köszönjük, szép volt. Most megtapsoljunk a fergeteges szövegedért, vagy mi?
2015. ápr. 5. 23:06
3/10 anonim válasza:
Mi az, felváltva olvastál coelhot és néztél House of cardsot, aztán most mersz nagyot álmodni? Tudod, aki valódi impactot és szaggatást akar, az nem gyakorin keres partnert hozzá...
2015. ápr. 5. 23:06
4/10 aladar12 válasza:
nem tudom eldönteni, hogy a ma délutáni rinyagép vagy, vagy esetleg pár nappal/héttel ezelőttről "a halál szimfóniniájának Mozartja", vagy egy új gyerek, de megint leírom, hogy nem kérni kell hanem keresni és tenni érte.
2015. ápr. 5. 23:08
5/10 anonim válasza:
szerinted ez a nyáladzás a szövegedben hány embert érdekel itt? nagyjából senkit.
2015. ápr. 5. 23:20
6/10 anonim válasza:
Volt egy ilyen "barátom" - nagyon rövid volt.
Szerintem igen, nagy kérés. És azért nagyon nem mindegy, hogy milyen irányba változtatnátok a világot. Valamit nagyon meg akarsz változtatni az átjön az írásodból, de lehet, hogy inkább benned kellene valamit - mert az jön le, hogy valami nagyon nem jó neked (persze én is úgy gondolom, hogy nincs rendben a világ).
Viszont: nem én vagyok az a lány (foglalt vagyok és más dimenziókban mozgok).
Hajrá!
2015. ápr. 5. 23:35
7/10 anonim válasza:
én értem, és szórakoztatónak tűnsz :D
2015. ápr. 5. 23:49
8/10 anonim válasza:
Mondák, amikor kicsi voltam, "Lenin élt, Lenin él, Lenin élni fog!"
Bakker, és tényleg!!!! :D
2015. ápr. 5. 23:54
9/10 anonim válasza:
Járj nyitott szemmel ... és ha felismered a Másik Feled, el ne ereszd ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!