Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akkora nagy kérés, hogy...

Akkora nagy kérés, hogy felhajtsa az ülőkét, ne pisilje körbe?

Figyelt kérdés
Aztán üljél le a telehugyozott ülőkére...
2018. okt. 7. 00:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
33%

Nem tudom ki találta ki azt a marhaságot,hogy a férfiaknak állva kell pisilni.

Szerintem undorító az ülőkét megfogni,jobb,ha folyton lehajtva van,és mindenki üljön rá.

Oké,nyilvános helyen nem ül rá senki,de otthon azt kellene.

2018. okt. 7. 01:04
 2/15 anonim ***** válasza:
43%

1: Egyetértek.

Különben a WC/fürdőszoba egy intim használati tárgy, mindenkinek sajátja kéne legyen és maga tartsa tisztán.

Igaz ez mindenre, amit közösen hazsnálnak és állandóan fezsültség van belőle, hogy a másik nekünk bosszúságot okozóan használja.

Hallottam már olyat, hogy máshogy nyomja ki a fogkrémet (Mért nincs sajátja?:-o), máshogy furkálja a vajat (Mért nincs sajátja? Hadd furkálja kedvére!), könyörgöm, döntsétek el, mi a fontos, hogy beidomítsátok, vagy hogy ne legyen vita és szerethessétek egymást? Nem egy nagy anyagi beruházás duplán venni ezeket - még ha az is, megéri a szeretet és az érzelmileg magasabb minőségű élet érdekében.

2018. okt. 7. 01:33
 3/15 anonim ***** válasza:
60%

Én ülvehųgyozok mindenhol, kivéve a nyilvános wc-ket ahol pisszoár van, ugyanakkor azt pl sosem értettem, hogy sok csaj miért konfrontálódik, konfliktálódik azon, ha nem hajtja vissza az ember az ülőkét. Olyanra gondolok, ha egy pasas mégis pis-áll, de felhajtva persze, pont azért hogy ne huğyozza össze az ülőkét.

Amúgy abban egyetértek teljesen a kérdezővel, hogy egy sötét tűrhő tahó taplóság lepisàlni a wécéülőkét és úgy hagyni. Én legközelebb az ilyennél vendégségben le is szarnám a klotyóját és úgy hagynám.

2018. okt. 7. 02:11
 4/15 anonim ***** válasza:
20%
Kettőn áll a vásár, te is felhajthatnád akár használat után. Akkora nagy kérés?
2018. okt. 7. 06:13
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Én se hajtom fel soha, mert utána azzal a kezemmel fognám meg a farkam, ami gusztustalan lenne. Ha lehugyozom az ülőkét, letörlöm wc papírral, miután megtöröltem a farkam is. Vonaton meg ilyen helyeken lábbal nyitom fel. Gondoltam arra is, hogy itthon is, de valahogy jobban esik letörölni az ülőkét lehugyozás esetén, mint hajtogatni.
2018. okt. 7. 06:14
 6/15 anonim ***** válasza:
15%
Ülve hugyozni szerintem elképzelhetetlen férfinak. Napi 1 gallont iszok, többet, mint 3,5 liter, és fél óránként hugyozok, naponta kb. 15-ször. Dehogy ülnék le, akkor elkezdeném nyomkodni a telefonom, és egész nap csak wcn ülnék, két hugyozás között minek felállni, hamar eltelik az a fél óra.:D
2018. okt. 7. 06:23
 7/15 anonim ***** válasza:
19%

Normál férfi a csapba pisil.

Egyszerűbb, gyorsabb, kényelmesebb és kevesebb vizet használ.

2018. okt. 7. 06:37
 8/15 anonim ***** válasza:
81%

Hogy lehet undorodni a saját wcülőkéd megérintésétől? :D

Ha meg olyan gusztustalan, hogy nem értek hozzá, akkor egy kis lehugyozás csak segíthet rajta.

2018. okt. 7. 06:59
 9/15 anonim ***** válasza:
73%

Pisiljen állva, ha akar, csak takarítsa le maga után.

Ez alap.

2018. okt. 7. 07:05
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Igénytelen tarack ha lepisálja és nem takarítja le. Gondolom akkor a $z@rcsíkot se keféli le ha gittelt, a kulát meg hagyja úszkálni a vízben normális lehúzás helyett a tirpákja.
2018. okt. 7. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!