Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akkora nagy kérés, hogy...

Akkora nagy kérés, hogy felhajtsa az ülőkét, ne pisilje körbe?

Figyelt kérdés
Aztán üljél le a telehugyozott ülőkére...
2018. okt. 7. 00:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Annak gusztustalan a sajat wc-je aki soha nem takaritja... ez az emberrol arul el par dolgot es nem azt (jelzem) hogy ez lenne a normalis... :D
2018. okt. 7. 10:23
 12/15 anonim ***** válasza:

"Én se hajtom fel soha, mert utána azzal a kezemmel fognám meg a farkam, ami gusztustalan lenne. "

Pont ezért kell ráülni.

Én sem érnék úgy magamhoz,hogy előtte a wc deszkát fogdostam,ami alatt hemzsegnek a bacik.

2018. okt. 7. 13:54
 13/15 anonim ***** válasza:

"Annak gusztustalan a sajat wc-je aki soha nem takaritja"

Gondolom minden használat után te sem takarítod.

Ha hetente is takarítod a wc-t,de többen használjátok,egy 3-4-5 tagú család,akkor abba heti többtucatszor belekerülnek a dolgok.

2018. okt. 7. 13:55
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy lehet undorodni a saját wcülőkéd megérintésétől? :D"

Amikor felhajtod,akkor azt a részt fogod meg,ami a wc-felé néz.Ahol összegyűl a sok baci.

Utána meg azzal a kézzel törlöd meg/ki magad,amivel megfogtad az ülőkét.

Sajnos vannak olyan emberek,akik a wc-t vagy a szemetes is úgy fogdossák,mint a hűtőajtót nyitnák,meg vannak,akik kezet sem mosnak utána.

Ha véletlenül pisi kerül az ülőre,akkor nem elég csak letörölni,hanem le kell tisztítani.

2018. okt. 7. 13:59
 15/15 anonim ***** válasza:
nem is igazán mellé, vagy rávizelés van, hanem a nyomástól felcsapódik a vizelet, és azért van az ülőkén vizeletpermet.amúgy én is otthon ülve intézem el, a munkahelyemen pedig a mosdókagylóba,így egyből le is mosom egy kicsit a cerka végét.
2018. nov. 4. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!