Te kérés nélkűl adnál pénzt a testvérednek?
Úgy értem,ha nem kérne,de tudod,hogy szüksége lenne rá?
Ha egy ideje nem dolgozna( nem is törekedet volna rá nagyon)
Te tartanád el.
De tegyük fel látnád,hogy rossz a cipője...adnál neki pénzt rá?
Vagy ha tudnád,hogy szüksége van egy kisebb összegre,de nem kér kölcsön,akkor felajánlanád,hogy adsz neki vagy megvárnád,míg megkérdezi?
Miért te tartod el? Miért nem törekszik dolgozni? Van valami betegsége, tanul?
Én nagyon jóban vagyok a testvéreimmel, ha megszorulnának akkor segítenék. De azt nem tudom elképzelni, hogy huzamosabb ideig eltartsam őket úgy, hogy nem is akarnak dolgozni.
Hát ha eltartod, akkor persze hogy nem igyekszik dolgozni. Minek, ha a hülye testvére úgyis kinyalja a sejhaját?
Egyébként így nem adnék. Ha látnám hogy igyekszik, próbál talpra állni, akkor persze, de az egész más téma.
Nem beteg,csak nem igazán törekszik,hogy legyen állása.
Vele élek,így alakult...
Fözök rá is,mert hogy nézne ki,hogy együtt lakunk és én eszek ő meg nem.
Volt már,hogy vettem neki cipőt,mert úgy volt megy dolgozni,gondoltam nézzen már ki normálisan,de 1 napot volt.Volt,hogy bérletet vettem akkor is pár napot volt.Most szüksége van megint valamire,de nem kérdezi meg,hogy adok e pénzt én meg már nem is akarom megkérdezni.
Mert eddig mindig én mondtam neki,hogy kell? És általában soha semmit nem kaptam vissza.
Nem akarom eltartani,de mégis mit tehetnék? Nem álhatok a hűtönél,hogy ebből nem ehetsz..vagy fürdésnél,hogy az az én tusfürdöm..
Anno magyaráztam neki erre észre vettem,hogy titokban eszik ezt azt,teljesen kellemetlen volt.
Elköltözni nem birok.
Persze h adnék neki hisz testvérem nem hiszem h ő élvezne ezt kiszorultsag helyzetétt ilyenkor kell segíteni munkát találni kisegíteni stb
Rossz cipője 2000-3000ft egy új cipő
És lehet h te is kerülsz Iyen helyzetbe nem lehet tudni mai világban nem lehet tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!