Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Te kérés nélkűl adnál pénzt a...

Te kérés nélkűl adnál pénzt a testvérednek?

Figyelt kérdés

Úgy értem,ha nem kérne,de tudod,hogy szüksége lenne rá?

Ha egy ideje nem dolgozna( nem is törekedet volna rá nagyon)

Te tartanád el.

De tegyük fel látnád,hogy rossz a cipője...adnál neki pénzt rá?

Vagy ha tudnád,hogy szüksége van egy kisebb összegre,de nem kér kölcsön,akkor felajánlanád,hogy adsz neki vagy megvárnád,míg megkérdezi?

2015. dec. 1. 15:29
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Igazából most csak egy bicigli kerékről van szó és valami átalakitóról ami kell rá kb 2000ft.

Ma ment végre dolgozni,de nem tudom meddig,mint írtam eddig állandóan ott hagyta max 1 hét allatt.De most az a baj,hogy a buszig majdnem egy órát kell gyalogolnia,de ha jó lenne a bicaj mehetne azzal.Viszont a bicaj az enyém és ő rontotta el.Én nem használom.

Csak attól félek,hogy nem fog menni mert,hogy ennyit kell gyalogolnia.

Nem kérdezte meg,hogy adok e pénzt rá,de elvitte bicigli szerelőhöz,hogy mi baja.

2015. dec. 2. 18:30
 32/39 anonim ***** válasza:

Én reggel 5-kor kelek, 1.5 órát utazok munkahelyig, ebből kb 30-40 perc séta...hazafele ugyanez...

szerintem túl lehet élni, én legalábbis nem haltam bele...amikor suliba jártam szintén ez volt...

persze lehet más megoldásokat keresni, mint pl a bicikli, vagy ismerős.....de ilyen miatt ne hagyja ott a munkát...főleg ilyen helyzetben...

22F

2015. dec. 3. 09:12
 33/39 anonim ***** válasza:
62%

Bocs az offért, de ez a " milyen neműek vagytok" miért lényeges?

Amúgy én nem adnék a tesómnak pénzt.

Hasonló mint a tiéd, csak édesanyánkkal él. Rengeteg pénzt kicsikart édesanyánktól-félretett pénzt, amit pl. lakásfelújításra tett félre. Félmillió forintot eltapsolt két hónap alatt bulizásra. Aztán írt egy levelet - életében az első levél, amit nekem szánt - hogy szüksége lenne pénzre. Mondtam neki, hogy nem.

Pontosan ezt akartam elkerülni, amiben most te vagy, ez az ember nem fog változni így, 50 évesen is rajtad fog élősködni. Remélem a saját érdekedben lépsz.

2015. dec. 3. 14:30
 34/39 anonim ***** válasza:
83%

Mindig mindenki megkérdezi, hogy nem/kor, most miért fura?

Azért kérdeztem, hogy milyen a dinamika. Lánytesó, aki megszokta, hogy kiszolgálja a fiút - főleg a kajás rész miatt?

Meg hogy főz is rá... lány vagyok, a lánytestvéremmel élek, egyikünk sem főzött a másikra csak azért, mert "milyen már, hogy én eszek". Mindketten felnőttek vagyunk, van két kis kacsónk, meg tudjuk saját magunkat etetni. Nem is kell a hűtőnél állni, mert egyikünk sem eszik bele a másik kajájába, és nem használjuk egymás tusfürdőjét.

2015. dec. 3. 18:41
 35/39 A kérdező kommentje:

Igen,én làny vagyok ő fiú...

Ő eszi a kajámat sőt,néha többet mint én.

Van amikor titokban..

Viszont,ma megint nem ment dolgozni..( elaludt)mondtam neki,hogy beviszem,azt mondta nem kell.( így gondolom azt jelenti,hogy ez a munka is ennyi volt)

Még jó,hogy itt a tél és tűzelőt kell venni..remek

2015. dec. 4. 07:25
 36/39 A kérdező kommentje:

34-es

Az a baj,hogy nagyon sértödős a tesom,anno megmondtam neki,hogy azt csinál amit akar,meg én nem adok kaját..erre állandóan megvolt sértődve,meg alig szólt hozzá stb..

2015. dec. 4. 07:29
 37/39 anonim ***** válasza:
Korábban már írtam ide, de az utolsó két válasz alapján - ha tényleg így volt-, akkor a tesód egy lusta csöves, akinek van fedél a feje fölött. Így a korábban állítottal ellentétben, nem adnék neki semmit sem.
2015. dec. 4. 08:33
 38/39 anonim ***** válasza:
Az utolso fillerem is odaadnam neki.
2016. ápr. 16. 21:13
 39/39 anonim válasza:
Igen, szoktam adni.. És soha nem kérem vissza! De látom a válasz adók többsége önző, irigy kutya!
2019. febr. 9. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!