Te kérés nélkűl adnál pénzt a testvérednek?
Úgy értem,ha nem kérne,de tudod,hogy szüksége lenne rá?
Ha egy ideje nem dolgozna( nem is törekedet volna rá nagyon)
Te tartanád el.
De tegyük fel látnád,hogy rossz a cipője...adnál neki pénzt rá?
Vagy ha tudnád,hogy szüksége van egy kisebb összegre,de nem kér kölcsön,akkor felajánlanád,hogy adsz neki vagy megvárnád,míg megkérdezi?
Igazából most csak egy bicigli kerékről van szó és valami átalakitóról ami kell rá kb 2000ft.
Ma ment végre dolgozni,de nem tudom meddig,mint írtam eddig állandóan ott hagyta max 1 hét allatt.De most az a baj,hogy a buszig majdnem egy órát kell gyalogolnia,de ha jó lenne a bicaj mehetne azzal.Viszont a bicaj az enyém és ő rontotta el.Én nem használom.
Csak attól félek,hogy nem fog menni mert,hogy ennyit kell gyalogolnia.
Nem kérdezte meg,hogy adok e pénzt rá,de elvitte bicigli szerelőhöz,hogy mi baja.
Én reggel 5-kor kelek, 1.5 órát utazok munkahelyig, ebből kb 30-40 perc séta...hazafele ugyanez...
szerintem túl lehet élni, én legalábbis nem haltam bele...amikor suliba jártam szintén ez volt...
persze lehet más megoldásokat keresni, mint pl a bicikli, vagy ismerős.....de ilyen miatt ne hagyja ott a munkát...főleg ilyen helyzetben...
22F
Bocs az offért, de ez a " milyen neműek vagytok" miért lényeges?
Amúgy én nem adnék a tesómnak pénzt.
Hasonló mint a tiéd, csak édesanyánkkal él. Rengeteg pénzt kicsikart édesanyánktól-félretett pénzt, amit pl. lakásfelújításra tett félre. Félmillió forintot eltapsolt két hónap alatt bulizásra. Aztán írt egy levelet - életében az első levél, amit nekem szánt - hogy szüksége lenne pénzre. Mondtam neki, hogy nem.
Pontosan ezt akartam elkerülni, amiben most te vagy, ez az ember nem fog változni így, 50 évesen is rajtad fog élősködni. Remélem a saját érdekedben lépsz.
Mindig mindenki megkérdezi, hogy nem/kor, most miért fura?
Azért kérdeztem, hogy milyen a dinamika. Lánytesó, aki megszokta, hogy kiszolgálja a fiút - főleg a kajás rész miatt?
Meg hogy főz is rá... lány vagyok, a lánytestvéremmel élek, egyikünk sem főzött a másikra csak azért, mert "milyen már, hogy én eszek". Mindketten felnőttek vagyunk, van két kis kacsónk, meg tudjuk saját magunkat etetni. Nem is kell a hűtőnél állni, mert egyikünk sem eszik bele a másik kajájába, és nem használjuk egymás tusfürdőjét.
Igen,én làny vagyok ő fiú...
Ő eszi a kajámat sőt,néha többet mint én.
Van amikor titokban..
Viszont,ma megint nem ment dolgozni..( elaludt)mondtam neki,hogy beviszem,azt mondta nem kell.( így gondolom azt jelenti,hogy ez a munka is ennyi volt)
Még jó,hogy itt a tél és tűzelőt kell venni..remek
34-es
Az a baj,hogy nagyon sértödős a tesom,anno megmondtam neki,hogy azt csinál amit akar,meg én nem adok kaját..erre állandóan megvolt sértődve,meg alig szólt hozzá stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!