Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Lányok! Utasítottatok már el férfit azért mert fülbevalókat hordott vagy piercingeket?
Figyelt kérdés
Vagy ha hordott is de kivette akkor már nem gond ugye?2020. febr. 1. 20:07
31/44 anonim válasza:
Nem. Valamelyik férfinak nagyon jól tudnak állni ezek a dolgok, vonzó is tud lenni. :)
32/44 anonim válasza:
Ha valaki tetszik, akkor ez nem tenyezo.
33/44 Ollókezű Edward válasza:
Az exem mindkét fülében hordott fülbevalót, és nagyon jól állt neki, egyáltalán nem volt b*z*s, inkább ilyen szépfiús hatást keltett. Meg is dícsértem mindig, mikor új fülivel láttam. :)
34/44 anonim válasza:
Szerencsére nem volt rá szükség, vették a lapot. :)
35/44 anonim válasza:
#32 ez pont olyan mint magasság, nem tényező, míg magasabb nálam. :D
A fülbevaló sem tényező, amennyiben nincs neki. :)
36/44 anonim válasza:
Van akin szexi, nekem pont az tetszik, ha egy férfi divatos és ad magára.
37/44 anonim válasza:
Még nem volt fülbevalós vagy piercinges pasim, de nem zavarna egyáltalán. Ha minden passzol és szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor nem mindegy, hogy át van-e szúrva a füle vagy sem? Vagy szedi-e a szemöldökét, vagy sem? Az emberek néha olyan furák. :D
38/44 anonim válasza:
Igen
Nekem nem tetszik.
A tetkó oké, nekem is van. A hosszú haj is. Azt is utálom ha valakin sok gyűrű vagy nyaklánc van.
És nem csak nem tetszik. Sajnos sajátos defektem hogy undorodom az ilyen kis testbeszúrható mütyűröktől.
39/44 anonim válasza:
Engem nem zavar, sok pasinak jól áll. 😇
40/44 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar. A párom tetovált, piercingje is van, sőt a fülébe fültágitó. Mindenki ijesztgetett hogy na majd megnézhetem magam milyen alakkal jöttem össze. Csupaszív ember aki a tenyerén hordoz. Nem is kívánhatnék jobb férfit magamnak. A külső nem minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!