Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Lányok! Utasítottatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Lányok! Utasítottatok már el férfit azért mert fülbevalókat hordott vagy piercingeket?

Figyelt kérdés
Vagy ha hordott is de kivette akkor már nem gond ugye?

2020. febr. 1. 20:07
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
92%
Emiatt dehogy is! Nekem kifejezetten a be is jönnek egy fiún :)
2020. okt. 24. 20:15
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg olyan divatos, akkor mi a kérdés?
2020. nov. 21. 11:05
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem tetszik
2020. dec. 23. 17:18
 24/44 anonim ***** válasza:
78%
Igen, engem eléggé taszít az ilyesmi. A tetoválásokat sem szeretem, bár tetkós pasi még nem próbálkozott eddig nálam. Valakiről, aki tetszett, kiderült, hogy régebben fültágítója volt. Hát ha akkor hordta volna, amikor odavoltam érte, nem tudom, mit szóltam volna, de nem örültem volna, az biztos.
2020. dec. 23. 19:02
 25/44 anonim ***** válasza:
14%
Egy metál rocker kan cigóval előbb jelennek meg!
2020. dec. 24. 00:37
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
Eddig minden divatmajmot visszautasítottam.
2021. jan. 11. 07:36
 27/44 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Egy férfias, metálos hapsin lehet akármennyi fülbevaló, jól mutat rajta. Ha az ilyen kis csajos-köves fülbevalót hordó majmokra gondolsz, azokkal szóba se állok. A piercing 1-3 darabig nem zavar, de ha az egész feje tele van velük, az már röhelyes. Amit még ki nem állhatok az a fültágító. Szerintem ocsmány.
2021. jan. 11. 10:10
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna, ha van, ha nincs.

De a fülbevalónak nincs köze az érzelmekhez. Én meg érzelmek nélkül nem megyek bele kapcsolatba, annak mi értelme?

2021. jan. 11. 12:08
 29/44 anonim ***** válasza:
86%

Talán egy fülbevaló.

De ilyen piercingekből 20 felett én azt tapasztalom, hogy kinő a palik többsége.

Fültágító ami kifejezetten taszít és kizáró oknak tartottam mindig, erre jön a férfi úgy egy éve és annyira vonzott, hogy még ezt is elnéztem.

2021. febr. 19. 11:09
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az orrkarika (cimpa, nem septum, bár az se rossz, nekem volt már mindkettő) a gyengém, de ezen a kettőn kívül semmilyen piercing nem jöhet szóba, főleg az ilyen nyelv/száj környéke taszít, de a szemöldök is bizarr. Fülbevaló, fültágító se bejövős, ezeknek inkább javasolnám az eltávolítását. Egyébkébt én is rugalmas vagyok, ha valakinek nem tetszene a septumom, kiszedném a kedvéért.
2021. febr. 19. 12:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!