Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Lányok! Utasítottatok már el férfit azért mert fülbevalókat hordott vagy piercingeket?
Sértő a feltételezés a felszínességre.
Nem.
Konkrétan erre még nem volt példa, de nekem pl. nem lenne mindegy, milyen fülbevaló vagy piercing. Az ilyen diszkós, lányos fülbevalóktól hányok, fültágítótól még jobban. A bika-orrkarika piercinget is nagyon ocsmánynak tartom... meg a sima orrpiercingben az zavar, ha annyira kívülre van téve, hogy a hátsó pöcök látszik benn az orrban, mert konkrétan fikának néz ki. Mellbimbópiercing szintén ki van csukva.
Ilyenkor meg szerintem jobb, ha keres egy más nőt magának, mert az is fura, ha egy nő miatt kiszedi azt, amire addig azt mondta, hogy az az ő saját stílusa.
Nekem nem ezen múlna, hogy beleszeretek-e. Ha amúgy vonzónak találom és belsőleg is összeillünk, akkor nincs akadálya.
Az, hogy mit hord, milyen a stílusa, az ő dolga.
Láttam már olyat,akinek jól áll, de szökőévben egyszer kb.
Az esetek többségében azt a hatást kelti, mint nőben az, aki a hű de bevállalós vagyok, befesteti a haját valami extrém színre, ami minden mosással kb 20%-ot veszít a színéből..Aztán félévente megy fodrászhoz. Olyan kopott műszőrme bunda érzést kelt..
Sokszor értelmezhetetlen az ilyen...
Mindenhonnan ömlik ránk ez a találd meg a stílusod gondolatmenet, meg legyél egyedi, tűnj ki a tömegből..
Aztán látod az ilyen félresikerült dolgokat.
Hopp itt egy fülbevaló meg piercing..megvan a stílusom!
Ja,nem..Nem baj, akkor még belehúzok borotvával a szemöldökömbe egy csíkot..
Á...Sok esetben csak bohócokat látok ,aki azt hiszi magáról hogy neki van stílusa egy fülbevaló vagy más apróság hatására.
Nekem a fülbevaló okés ha jól is áll neki .. piercing is csak orrba .többi az taszító
De ízlések és pofonok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!