Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Lányok! Utasítottatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Lányok! Utasítottatok már el férfit azért mert fülbevalókat hordott vagy piercingeket?

Figyelt kérdés
Vagy ha hordott is de kivette akkor már nem gond ugye?

2020. febr. 1. 20:07
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
58%

Sértő a feltételezés a felszínességre.

Nem.

2020. jún. 9. 18:09
 12/44 anonim ***** válasza:
80%

Konkrétan erre még nem volt példa, de nekem pl. nem lenne mindegy, milyen fülbevaló vagy piercing. Az ilyen diszkós, lányos fülbevalóktól hányok, fültágítótól még jobban. A bika-orrkarika piercinget is nagyon ocsmánynak tartom... meg a sima orrpiercingben az zavar, ha annyira kívülre van téve, hogy a hátsó pöcök látszik benn az orrban, mert konkrétan fikának néz ki. Mellbimbópiercing szintén ki van csukva.

Ilyenkor meg szerintem jobb, ha keres egy más nőt magának, mert az is fura, ha egy nő miatt kiszedi azt, amire addig azt mondta, hogy az az ő saját stílusa.

2020. júl. 11. 15:59
 13/44 anonim ***** válasza:
44%
Azért irigylem a fiúkat hogy rögtön menők lesznek egy kis veszélytelen semmiség karika fülbevalótól a fülükben. Lányoknak ehhez minimum az orrukat, szemöldöküket kell szétlyukasztgatni, vagy 3-3 fülbevaló a fülben minimum.
2020. júl. 11. 16:20
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem ezen múlna, hogy beleszeretek-e. Ha amúgy vonzónak találom és belsőleg is összeillünk, akkor nincs akadálya.

Az, hogy mit hord, milyen a stílusa, az ő dolga.

2020. júl. 11. 16:32
 15/44 anonim ***** válasza:
100%

Láttam már olyat,akinek jól áll, de szökőévben egyszer kb.

Az esetek többségében azt a hatást kelti, mint nőben az, aki a hű de bevállalós vagyok, befesteti a haját valami extrém színre, ami minden mosással kb 20%-ot veszít a színéből..Aztán félévente megy fodrászhoz. Olyan kopott műszőrme bunda érzést kelt..

Sokszor értelmezhetetlen az ilyen...

Mindenhonnan ömlik ránk ez a találd meg a stílusod gondolatmenet, meg legyél egyedi, tűnj ki a tömegből..

Aztán látod az ilyen félresikerült dolgokat.

Hopp itt egy fülbevaló meg piercing..megvan a stílusom!

Ja,nem..Nem baj, akkor még belehúzok borotvával a szemöldökömbe egy csíkot..

Á...Sok esetben csak bohócokat látok ,aki azt hiszi magáról hogy neki van stílusa egy fülbevaló vagy más apróság hatására.

2020. júl. 12. 05:09
 16/44 anonim ***** válasza:
51%

Nekem a fülbevaló okés ha jól is áll neki .. piercing is csak orrba .többi az taszító

De ízlések és pofonok

2020. júl. 12. 10:31
 17/44 anonim ***** válasza:
77%
Én ebből a szempontból maradi vagyok, vállalom, se tetkó, se piercing. nekem sincs, páromnak se legyen nem jön be egyszerűen. 24L
2020. júl. 12. 21:49
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond vele. Egyedul a fultagitoval, mert az nemcsak randa, de miota tudom, hogy budosodik ott a ful, azota undorit.
2020. júl. 28. 01:08
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Fülbevaló nem gond, piercing talan a szemöldökbe.de nem vagyok oda ezekért.
2020. okt. 12. 19:57
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha az enyémet felvette. Azért az nem valami férfias, túl nagy.
2020. okt. 12. 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!