Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én értek egyet Schobert Norbival?
Utolsó: álatlánosítasz és butaságot beszélsz. Nem csak a magas, kigyúrt, jóképű, gazdag emberek vannak nővel, amennyiben szétnézel, ezt látod is. Arról mi nem tehetünk, hogy neked a felszínes insta libák jönnek be, ne félj, ők egyet is értenek Norbival mert még nem szültek és nem is akarnak, valamint szabadidejükben nem Dosztojevszkijt olvasnak hanem a testükkel törődnek.
De nem mindenki fitness őrült, és ha szétnézel, többnyire átlagos párokat látsz, sőt. Az exem alacsony, csóró pasi, aki a kapcsolatunk alatt előbb szedett fel 10 kilót mint én, mégis ugyanúgy szerettem, ugyanúgy vonzott. Mégis ő veszítette el az érdeklődését irántam, és én csak azután híztam meg bánatomban, amikor egyértelművé vált, hogy amíg vele vagyok addig nekem max a csoki meg az olasz kaja ad örömöt, ő már nem.
Ettől függetlenül hiszek abban, hogy nem minden férfi ennyire sekélyes, ahogyan norbika ezt beállítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!