Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én értek egyet Schobert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én értek egyet Schobert Norbival?

Figyelt kérdés
Nem szándékom provokálni senkit és tudom hogy a kisebbségbe tartozom, de érdekel, hogy van-e még olyan aki szerint van igazság abban amit Norbi mondott? Nyilván lehet vitatkozni a stílusán meg arról hogy kamu-e a biznisze. Én személy szerint sosem bírtam. Viszont úgy gondolom, hogy az teljesen igaz, hogy sok kapcsolat azért megy tönkre, mert a felek más emberré válnak, mint amikor összejöttek. Ez nem csak a nőkre, de a Férfiakra is igaz. Annyi esetet látni, amikor szingliként sportos és önmagukra adó emberek egy pár év kapcsolat után elhíznak, elhanyagolják magukat, aztán meg csodálkoznak, hogy véget ért a vonzalom. Nektek mi a véleményetek?

2020. jan. 21. 00:13
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
51%

Utolsó: álatlánosítasz és butaságot beszélsz. Nem csak a magas, kigyúrt, jóképű, gazdag emberek vannak nővel, amennyiben szétnézel, ezt látod is. Arról mi nem tehetünk, hogy neked a felszínes insta libák jönnek be, ne félj, ők egyet is értenek Norbival mert még nem szültek és nem is akarnak, valamint szabadidejükben nem Dosztojevszkijt olvasnak hanem a testükkel törődnek.

De nem mindenki fitness őrült, és ha szétnézel, többnyire átlagos párokat látsz, sőt. Az exem alacsony, csóró pasi, aki a kapcsolatunk alatt előbb szedett fel 10 kilót mint én, mégis ugyanúgy szerettem, ugyanúgy vonzott. Mégis ő veszítette el az érdeklődését irántam, és én csak azután híztam meg bánatomban, amikor egyértelművé vált, hogy amíg vele vagyok addig nekem max a csoki meg az olasz kaja ad örömöt, ő már nem.

Ettől függetlenül hiszek abban, hogy nem minden férfi ennyire sekélyes, ahogyan norbika ezt beállítja.

2020. jan. 27. 07:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!