Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én értek egyet Schobert Norbival?
"sok kapcsolat azért megy tönkre, mert a felek más emberré válnak, mint amikor összejöttek"
Aham... hát jobb később mint soha megtudnom, hogy megástam a párkapcsolatom 3 méteres sírgödrét, azzal, hogy 10 év után igencsak megváltoztam. Most hízhattom vissza a 40 kiló pluszt amivel megismert :(
Szarkazmust félretéve, az idézet véleményeddel egyet értek. De én sokkal inkább értem ezt a személyiségfejlődésre mint külső jegyekre. Van hogy 2 embert annyi inger ér az évek során, hogy egy ponton már nem passzolnak össze.
A test dolgait pedig azért nem keverem ide, mert számomra felfoghatatlan. A legtöbb ember minimum öregszik, de fel is szedhet pár kilót, érheti baleset ami megváltoztatja külsőre... de attól még ugyanaz az ember lesz akit szeretek.
Úgy érzem hogy egy komoly kapcsolatnak többről kéne szólnia annál, hogy addig vagy a párom, amíg hozod külsőre a szintet. Most már fogadjuk el végre, hogy emberek vagyunk.
Kérdező, tedd a szívedre a kezed, ha egy ismertebb nő kezdene ilyeneket posztolni a férfiakról-mert csak a nőkről beszélt ez a féreg, és mindig a nőket veszi elő, akkor is egyetértenél? Nem hinném.
Tudod engem lekövéreztek akkor is, amikor 38-as ruhát hordtam, és hetente 4xmásfél órát voltam az edzőteremben.
És tudod ki kövérezett le? Egy Norbihoz hasonló elhasznált testű szerencsétlen. Sok férfi azt hiszi ő teli szájjal szólhat be nála edzettebb, szebb nők testére. De a férfinak csak egy fokkal kell szebbnek lenni az ördögnél. Ez van itthon, hiába próbálod finomítani. Te csak örültél annak, hogy megint valaki a nőket, anyákat ekézi.
Annyiban igazat adok neki, hogy tény, a pasik vizuális ingerekre gerjednek. Viszont nagyon kihegyezte ezt a dolgot a nőkre, meg a válásra. Ugyanannyi házasság megy tönkre a dagadt pasik miatt akik legalább annyira gusztustalanok egy alakjára valamit is adó nőnek.
Érdekes a cikk kommentjei dagadt nők akik pofázni tudnak, meg zabálni tovább, meg megsértődni. Igaz, nem túl szerencsés ahogy a tényeket előadta a Norbi, de attól még nagyon is ott van az igazság benne.
Nekem van pár túlsúlyos ismerősöm, messze nem látják magukat reálisan, háromszor annyit esznek mint én, de persze mindig a fogyókúra a témájuk, és engem sztatnak hogy hogy lehet így enni mint amilyen keveset eszek. Pedig nem eszek keveset, ők esznek sokat. Nem is értem mit lehet annyit zabálni.
Én is egyetértek vele. Leírtam az egyik cikkhez a véleményem (egyébként erről már Csernus is írt A nő című könyvében) amire csak munkatársam reagált, de ő is csak negatívan, utána meg a felesége. Rajta is van vagy 10-15 kg felesleg, feleségén 2 gyerek szülés után kb 20 vagy lehet, hogy több.
Én vékony vagyok, szeretek mozogni, igaz még gyerekem nincs. Erre leszólnak, hogy minek p.fázok bele olyanba, amihez fingom sincs. Mondom anyukám 20 kg- hízott, mikor várandós volt velem, és visszafogyott szülés előtti alakjára. Én pedig mindig is hiú voltam az alkalomra. De mindegy, akkor is lesz valami kifogásuk, ha én vissza fogok fogyni, ő pedig marad kövér.
Mint kiderül, különösen a magyar férfirak körében aggasztó a helyzet.....és ennek ellenére ez a csövesbánat azt emeli ki, hogy a nők hibája minden, amikor nem fogynak vissza szülés után. Nekik legalább indokuk van erre, de a férfiaknak? És a házasságok többsége mégis a nők miatt megy tönkre? Ennyire felszínesek lennének a magyar férfiak Norbi szerint? Hm.....
66% és társai
Még mindig nem értitek, hogy nem az elhízás mellett áll ki az, aki kiborult ennek a faroknak a dumáján. Komolyan néha olyan, mintha az ilyen Norbi hívőknek szűrő lenne az agyában.
Hanem hogy szerinte kizárólag a nők tehetnek arról, ha egy házasság tönkremegy és idézem "a gyerekek félárvák maradnak", azzal, hogy szülés után elhíznak a nők, a férjük meg emiatt szenved. Mindezt egy olyan országban, ahol k...rvára le van szarva a családon belüli erőszak témája és ha tragédia történik akkor is a nők vannak elővéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!