Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én értek egyet Schobert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én értek egyet Schobert Norbival?

Figyelt kérdés
Nem szándékom provokálni senkit és tudom hogy a kisebbségbe tartozom, de érdekel, hogy van-e még olyan aki szerint van igazság abban amit Norbi mondott? Nyilván lehet vitatkozni a stílusán meg arról hogy kamu-e a biznisze. Én személy szerint sosem bírtam. Viszont úgy gondolom, hogy az teljesen igaz, hogy sok kapcsolat azért megy tönkre, mert a felek más emberré válnak, mint amikor összejöttek. Ez nem csak a nőkre, de a Férfiakra is igaz. Annyi esetet látni, amikor szingliként sportos és önmagukra adó emberek egy pár év kapcsolat után elhíznak, elhanyagolják magukat, aztán meg csodálkoznak, hogy véget ért a vonzalom. Nektek mi a véleményetek?

2020. jan. 21. 00:13
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
16%
Nem baj, most legalább az itteni nőt nem látott incelek kiélvezkedik magukat, aztán mehetnek vissza a szokásos rinyapartiba.
2020. jan. 21. 17:59
 32/41 anonim ***** válasza:
20%

Bár érdekes, hogy ilyen szidalomból is legalább annyi volt a válaszok között, mint az incelek "ujjongása", aminek okán felmerülne pár kérdés, hogy vajon az inceleket szidók mennyivel is különbek, mint az általuk szidott (amúgy valóban vállalhatatlan) csoport?

2020. jan. 21. 18:01
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
#30 Nő vagyok, úgyhogy aligha
2020. jan. 21. 18:16
 34/41 anonim ***** válasza:
14%
Persze h igaza van, azért háborodik fel mindenki.
2020. jan. 22. 08:25
 35/41 anonim ***** válasza:
84%

"Persze h igaza van," - Norbikának? Hát, a maga szintjén - ami kb a pattanásos kamaszok szintje, ott elsődleges szempont, hogy "mit szólnak a haverok a csajomhoz?" - ott kétségtelenül igaza van. Egy következő szinten, a párkapcsolatra érett emberek szintjén viszont irgalmatlan ökörségeket hordott össze (szokása szerint).

Szóval nem véletlen, hogy mára az egészség-, és szépségipar a világ legjövedelmezőbb legális üzletévé tudott válni, egyre többen vannak a felnőni képtelen pánpéterek, és egyre hatékonyabban tudják hülyíteni egymást, fenntartva az intelligens mosóporok és erotikus ásványvizek, csodadiéták, farok és mellnövesztők konzumidiotizmusát.

Mert egyébként az, hogy az ember párja párként áll-e mellette, az nem az 55 vagy 65 kilóról, meg nem is a napi szexről szól...

2020. jan. 22. 12:05
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a kövérségről szól amit mondott, azt is kimondta ezzel burkoltan, hogy a férfiak képtelenek érzelmekre, csak a vágy hajtja őket. Én férfi vagyok, és elismerem hogy ez azért erős volt, és rosszul esett hallani...
2020. jan. 22. 19:16
 37/41 anonim ***** válasza:
63%
"Én férfi vagyok, és elismerem hogy ez azért erős volt, és rosszul esett hallani..." - én az "erős" helyett inkább a "baromság" szót használnám. Az ember nyilván megnéz egy jó formájú ellenkező neműt, erre van a szeme. De ettől még a társa az, akivel közösen élik az életüket, közhelyesen mondva "jóban és rosszban", szóval aki ott van mellette, amikor arra van szükség.
2020. jan. 22. 19:50
 38/41 anonim ***** válasza:
30%
Nem erre van a szeme, hanem hogy pl ne essen hasra az utcán. Nem kell olyanokra csorgatni a nyálat, aki nem a tiéd. Max úgy nézd meg hogy szimpatikus, de ne azért nézegess másokat, mert a fix kilogikázott társad nem tetszik. Ez mindenki felé átverés. Aki szerelmes, az szépnek látja a társát, legalábbis vonzónak és szeretetreméltónak.
2020. jan. 23. 21:15
 39/41 anonim ***** válasza:
72%
Ha egyáltalán nem is lenne igaza (de van valami igazság abban, amit mondott), akkor sem értem ezt az országos felháborodást. De manapság mindenki egy sértődékeny hópihe, akinek összeomlik a kis mimóza lelkivilága, ha valaki csúnyát merészel mondani - nem is személyesen róla, hanem a saját Facebook-oldalán a saját követőinek, általánosságokban beszélve. Valahol már egyenesen Norbi halálát követelik... nevetséges ez az egész hisztéria, jól jellemzi a mai társadalmunkat.
2020. jan. 23. 21:20
 40/41 anonim válasza:
72%

Határozottan egyetértek vele, de nem feltétlenü azért, amiért a legtöbben.

Megfordítanám a dolgot: Manapság a nők elvárják minden férfitól, aki közeledni próbál bármilyen szinten (barátkozást is ide értem), hogy legyen jóképű, gazdag, magas és persze ami a legfontosabb, izmos, kisportolt. Ha valaki ennek bármely szempontból nem felel meg, akkor nyugodtan eláshatja magát (ha több szempontnak sem, akkor pláne). Ez az alap hozzáállás a nők részéről. Ha nem vagy tökéletes alfahím a szemükben, akkor ember sem vagy, nemhogy férfi. Ezt persze viselje szép csendben, széles mosollyal az arcán, akit érint, akkor is, ha nem tudja befolyásolni a külső adottságait (nem áldott meg a sors mindenkit hibátlan génkészlettel), hiszen ez így természetes, igaz? Azonban, ha egy nőt véletlenül a legkisebb kritika is ér, akkor abból ez lesz, amit látunk - jönnek a feminista élharcosok és lelkes rabszolgáik az álszent szólamokkal (mint pl. #16-os is), majd kirobban a 3. VH.

Valahogy olyan érzésem van, a legkevésbé sem szorulnak védelemre a nők; épp ellenkezőleg, minél több, pont ilyen sarkos véleményre van szükség, mint Norbié is és lehetőleg ekkora publicitással! Bár ezen a ponton kétlem, hogy segítene ezen a mai felborult világméretű társadalmi berendezkedésen és az általa generált tendenciákon, ami attól fogva datálódik, hogy a feminista mozgalmak anno felütötték ocsmány fejüket...

2020. jan. 26. 22:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!