Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én értek egyet Schobert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én értek egyet Schobert Norbival?

Figyelt kérdés
Nem szándékom provokálni senkit és tudom hogy a kisebbségbe tartozom, de érdekel, hogy van-e még olyan aki szerint van igazság abban amit Norbi mondott? Nyilván lehet vitatkozni a stílusán meg arról hogy kamu-e a biznisze. Én személy szerint sosem bírtam. Viszont úgy gondolom, hogy az teljesen igaz, hogy sok kapcsolat azért megy tönkre, mert a felek más emberré válnak, mint amikor összejöttek. Ez nem csak a nőkre, de a Férfiakra is igaz. Annyi esetet látni, amikor szingliként sportos és önmagukra adó emberek egy pár év kapcsolat után elhíznak, elhanyagolják magukat, aztán meg csodálkoznak, hogy véget ért a vonzalom. Nektek mi a véleményetek?

2020. jan. 21. 00:13
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
74%

Azért nincs igaza, mert törvényszerűségnek állít be egy olyan jelenséget, ami mellett még millió más oka lehet az embernek a válasra. Azért irritálja ennyire az embereket, mert úgy csinál, mintha ő sz#rta volna a spanyolviaszt. Előfordul, hogy azért romlik meg egy kapcsolat, mert a nő meghízik szülés után? Persze. MINDEN válásnak ez az oka? Nyilván nem.

Úgy csinál, mintha minden férfi napi 5 órát aerobikozó, tökéletesen kidolgozott testű, szigorú diétát tartó izomjani lenne, aztán jönnek a csúnya gonosz kövér nők és megvonják tőlük a szexet. Azért én személy szerint ritkán látok fitneszmodell apukát, egy normális családban ők is belefáradnak a gyereknevelésbe, teljesen természetes, hogy egy ideig nekik is a gyerek körül ugrálás lesz az első, nem az, hogy elmenjenek edzeni vagy a kalóriákat számolgassák a kajájukban.

Az pedig a másik hülyeség, hogy csak a nőknek számítanak az érzelmek a szex során. Ezzel kb azt mondja, hogy a felesége sosem jelentett neki többet, mint bármelyik medence szélén bikiniben ugráló fitneszmaca. A férfiak is ugyanúgy tudnak szerelmesek lenni, náluk is ugyanúgy vonzalmat válthatnak ki belső tulajdonságok is, mint fordítva, ők is ugyanúgy képesek ragaszkodni, mint a nők.

Azt is elfelejti, hogy létezik az ízlés. Mi van azokkal a férfiakkal, akik eleve kövér nőkkel jönnek össze, mert ez tetszik nekik, az ő testalkatuktól függetlenül?

2020. jan. 21. 07:25
 22/41 anonim ***** válasza:
9%

Oké, hogy a nőket ekézi és felszïnes is, és ez szar... De azért elég álszent dolog valakivel ugyanolyan önfeledt élni, aki totál leamortizálta magát, ráadásul tudatosan. Egy alkoholistát is csak ideig-óráig tolerál az ember, meg azt is, ha valaki nem borotválkozik és mos hajat, csak félévente. Kell gyomor ahhoz, hogy az ember ezeket elviselje magán és ez a belső rég nem az a belső, amibe sokan beleszeretnek. Lehet ezt szépíteni, lehet felháborodni, de ezen a ponton igaza van. Aki totál leszarja, hogy mit művel magával és ezáltal a kapcsolattal, az készüljön fel arra, hogy többet is fog bukni a régi önmagánál. Nem mindenki pozitív irányba változik. Sokan biztosnak tekintenek valamit, amijük van és nem gondozzák. Ez nyilván nem csak a külsőről szól, de sok esetben a belső kihat a külsőre is... Ki lenne szívesen olyannal, aki elbízza magát egy kapcsolatban és semmibeveszi a párja véleményét? Komolyan... Nem arról van szó, hogy fel-le szaladnak kilók vagy hogy felszed az ember valamennyit, mialatt terhes. Hanem arról, mikor ez nem érdekli. Mikor szólsz egyszer, szólsz kétszer, ösztönzöd, nógatod, szeretnél vele csinálni olyan dolgokat, amit így nehéz és ráadásul nem is akarja csinálni...

Ne magatokból induljatok ki feltétlenül. Vannak borzalmas emberek bőven. És tényleg elhiszik, hogy a párjuk mindent eltűr nekik. Mert a "szherelehm" mindent legyőz. A függőséget, az értékrend totális átrendeződését meg azt is, ha hónapok, évek óta le vagy szarva véleményeddel együtt és úgy tekintenek rád, hogy szívességet tettek azzal, ha a munka vagy a gyereknevelés szellemében eltemetik mindazt, amik ők voltak. És hiába mondod, hogy lehetne ám a párodra is figyelni és nem csak beleszállni a gyerektutujgatásba meg a papírokba éjjel, hanem például bármelyiket lepasszolni egy-egy estére másnak, akkor már hogy képzeled, lusta önző g...i, te úgysem értesz ehhez, blabla. És megy a levesbe minden, a szexualitás, a közös idő, a közös élmények. Na, ezekről az emberekről van szó.

2020. jan. 21. 07:41
 23/41 anonim ***** válasza:
70%

Norbi még mindig ugyan az a duci, komolexusos kisfiú, aki volt gyerekként.

Így éli meg a nyomorult.

Másképp tükörbe nézne és megkérdezné, hogy miért is van az, hogy szétkefélik mások a feleségem?

Innen ered ez az egész.

2020. jan. 21. 07:54
 24/41 anonim ***** válasza:
84%
Igen a férfiakra is igaz SŐT, csak ugye erről ő nem beszélt!
2020. jan. 21. 09:53
 25/41 anonim ***** válasza:
75%
Nem olvastam hogy mit mondott, csak a főcímet hogy szülés után a nők... Én úgy gondolom, hogy ahol egy jó kapcsolat van, nincs sunyizás, hazugság csak a színtiszta szeretet, ott nem számít a szülés utáni plusz 10 kiló. Nyilván senki nem marad olyan mint a megismerkedés napján, az ember öregszik, ehhez kell igazodni.
2020. jan. 21. 10:18
 26/41 anonim ***** válasza:
63%
Én nő létemre egyet értek vele. Sajnos én is sokat híztam terhesség alatt. 55 kilóval indultam és 75 kilóval szültem 2 éve, most is 70 kg vagyok, vagyis plussz 15 kiló van rajtam. És nagyon szarul érzem magamat a bőrömben, most januárban határoztam el, hogy 10 kilót legalább leadok, de nagyon nehéz. Nagyon bánom már, hogy terhesség alatt így elengedtem magam. Párom is mondta már, hogy sokat híztam és még a szex is jobb volt mikor vékony voltam. Ekkor mindig megsértődök és nagyon rosszul esik de tudom, hogy igaza van. Szeret de nem kíván már annyira, és igen, én se kívánnám ha hájas hasa meg vastag, narancsbőrös lába lenne. Nem kellett volna ezt a videót azért így kitennie, elég csúnya volt, de sajnos igaz amit mondott és ezt mindenki tudja, csak szarul esik nekik azért vannak felháborodva.
2020. jan. 21. 11:54
 27/41 anonim ***** válasza:
74%
2020. jan. 21. 15:14
 28/41 anonim ***** válasza:
58%

Én nagyon meglepődtem, hogy így megosztotta az országot. Én azt hittem mindenki tisztában van ezzel, mindenki tudja, hogy igaz amit mond. Nem is értem, miért lepődtek meg ilyen sokan..

Krausz Gábor kijelentésén még inkább kikerekedett a szemem, azt mondta hogy 2020-ban komolyan van e még valaki aki így gondolkodik. Ne már ez most komoly? Évek óta egyre inkább külsőcentrikus a világ, ma már azt tartják nem normálisnak, aki nem így gondolja. Olyan média szennyezett világban élünk, hogy csodálom hogy van még aki nem ért egyet vele.

2020. jan. 21. 15:24
 29/41 anonim válasza:
26%

Szerintem undorító, amikor valaki, ráadásul egy férfi, akinek nem dolga a szülés ilyet mondjon!

"ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr." - a nő hiába is fogyna le terhesség után, a bőr nem lesz akkor sem feszes!

Egy férfi most ezt mondja, de ha meg nem vállalna gyereket a nő, akkor meg az lenne a baja.

2020. jan. 21. 17:51
 30/41 anonim ***** válasza:
64%
"Én nagyon meglepődtem, hogy így megosztotta az országot." Ha nő mondott volna ilyet férfiról most telesírnád a gyékát, hogy a nők milyen felszínesek.
2020. jan. 21. 17:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!