Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most én mit gondoljak róla?
Tömören, az előző kapcsolata egy kiabálós csaj volt akivel állítása szerint iszonyúan csúnyán beszéltek egymással ha dühősek voltak egymásra.
Viszont ha én dühős vagyok rá, és fel emelem a hangom, folyton rám szól, hogy én ne kiabáljak vele, és ha csúnyán beszélek vele mérgemben, azzal jön moderáljam magam. Viszont ő szokott velem csúnyán beszélni sokszor le hülyézni meg ilyenek de ha vissza kapja nem tűri el, és amikor felhozom hogy mástól mért tűrte el, azzal jön ő max fél, órát üvöltözött vele és kész és én több ideig balhézok vele ezzel jön.
És nagyon fáj rosszul esik, az nekem hogy ha mérges vagyok magamba kell, folytanom mert ne kiabáljak vele, és ha mérges vagyok válogassam meg vele a szavaimat de ő ugyan ezt nem viszonozza. És az meg szerintem nem biztos hogy igaz hogy mástól azért tűrte el, mert kevés ideig csinálta és kész utána meg duzogot rá miután elmondta a magáét.
Párkapcsolati probléma: hogyan ordibáljunk egymással? :D
Egyébként meg ha kettős mércét alkalmaz, azaz neki lehet valamit, neked meg nem, szerintem nézz utána a nárcisztikus személy jellemzőinek, hátha több ilyet is felismersz benne. Akkor érdemes elgondolkodni a lelépésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!