Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meddig viselnétek el, hogy a férjetek azért piszkál még Karácsonykor is, hogy szülés után nagyon elhíztatok?
A kérdező 160 centi, nem 165. Ehhez a magasságot pedig az 50 kg sokkal jobban áll.
Én 159 centihez vagyok 47 kg, de még 50-nel is teljesen jól néztem ki. Vékony, enyhén izmos vagyok. Voltam 55-56 kg zsírban, na akkor nagy volt a hasam, combok, fenekem. Nem néztem ki jól.
Kérdező. A bajodról azt olvastam, hogy a normálistól magasabb a tesztoszteron szinted. Mivel az ösztrogén a tesztoszteron antagonistája, csak több olyan kaját kellene enned, ami segíti az ösztrogéntermelést, így helyrebillenthetnéd a hormonháztartásod. A szövődménye a bajodnak, a cukorbetegség, így annak megfelelően kellene étkezned és akkor talán a hízás is megáll. Ha másért nem is, legalább megszoknád a diétád ami életben tart, mire kialakul a cukorbetegséged.
A kalóriaszükségleted, ha számolgatsz, soha ne a testsúlyodhoz lődd be, hanem mindig a testsúly mínusz testzsír százalékodhoz. Indoklás: a zsírszövet "nem kér enni"/nincs kalóriaigénye.
A kérdező ezt írta, idézem: "Igaza van az tény, de épp elég, hogy nem érzem így magam jól a bőrömben"
Ha a kérdező párjának világ életében a vékony nők jöttek be, a kérdező is ilyen volt szülés előtt, akkor nem fogja tudni az ízlését csak úgy hipphopp átvariálni, hogy akkor innentől kezdve szexuálisan is vonzónak fogja találni a minimum 15 plusz kg-val rendelkező nőket is. Ez nem így működik.
Ha a kérdező vért izzadva is tenne azért, hogy fogyjon, párját megkérné, hogy foglalkozzon a gyerekkel csak hogy ő minimum 30 percet hagyj tornázzon intenzíven, az étkezésére is odafigyelne..stb..., hogy a párja látná, hogy a kérdező mindent megtesz azért, hogy visszafogyjon, akkor nem csesztetné a kérdezőt örökösen a fogyás témával. De gondolom a férje nem látja, hogy mindent megtenne azért, hogy lefogyjon, ezért jogosan, megkapja, hogy mikor óhaj őfelsége az eredeti alakjára visszafogyni. Ha a kérdező mindent megtenne a fogyásért, és akkor is b..szogatná a párja, na az nem lenne jogos.
Tippeket meg azért adunk, hogy végre sikeres legyen a fogyása a kérdezőnek. De téged miért bánt az, ha valakik segítséget szeretnének nyújtani a másiknak?
Csak sajnos a kérdező még mindig nem óhajt arra a kérdésemre reagálni, hogy eddig mit evett, mit mozgott, számolgatta-e eddig a kalóriákat..stb. Mert talán az eddigi technikájában volt a hiba, de ha erre nem derül fény, így érdemleges segítséget se tudunk nyújtani, és akkor tovább növeli csak a párja és közte lévő feszültséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!