Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti meddig viselnétek el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meddig viselnétek el, hogy a férjetek azért piszkál még Karácsonykor is, hogy szülés után nagyon elhíztatok?

Figyelt kérdés
3 éve szültem és azóta is rajtam van az a plussz tíz kiló. Mikor terhes lettem kifejezetten vékony voltam, most se vagyok még azért kövér. 160 cm és 65 kg. Igaza van az tény, de épp elég, hogy nem érzem így magam jól a bőrömben még folyton beszólogat még Karácsonykor is. Már diétàztam nyáron, fogytam 5 kilót de vissza is jött mert egyszerűen rosszul vagyok ezektől a teljes kiőrlésű kajáktól

2019. dec. 24. 21:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
39%

A kérdező 160 centi, nem 165. Ehhez a magasságot pedig az 50 kg sokkal jobban áll.

Én 159 centihez vagyok 47 kg, de még 50-nel is teljesen jól néztem ki. Vékony, enyhén izmos vagyok. Voltam 55-56 kg zsírban, na akkor nagy volt a hasam, combok, fenekem. Nem néztem ki jól.

2019. dec. 25. 17:15
 62/75 A kérdező kommentje:
Én 27, férjem 37
2019. dec. 25. 17:47
 63/75 anonim ***** válasza:
60%
Én nem diétáznák, hanem dobnám azt a pasit.
2019. dec. 25. 17:57
 64/75 anonim ***** válasza:
27%
Nyugi kérdező, ne áltasd magad, simán le tudna téged egy feszes 24-25 éves nőre cserélni, ha nem adsz magadra.
2019. dec. 25. 18:05
 65/75 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező. A bajodról azt olvastam, hogy a normálistól magasabb a tesztoszteron szinted. Mivel az ösztrogén a tesztoszteron antagonistája, csak több olyan kaját kellene enned, ami segíti az ösztrogéntermelést, így helyrebillenthetnéd a hormonháztartásod. A szövődménye a bajodnak, a cukorbetegség, így annak megfelelően kellene étkezned és akkor talán a hízás is megáll. Ha másért nem is, legalább megszoknád a diétád ami életben tart, mire kialakul a cukorbetegséged.

A kalóriaszükségleted, ha számolgatsz, soha ne a testsúlyodhoz lődd be, hanem mindig a testsúly mínusz testzsír százalékodhoz. Indoklás: a zsírszövet "nem kér enni"/nincs kalóriaigénye.

2019. dec. 25. 18:31
 66/75 anonim ***** válasza:
62%
Nem értem miért akarjátok mindenáron fogyókúráztatni a kérdezőt. Teljesen rendben van a testsúlya. Ha így nem szereti a férje, akkor sehogy se fogja. Valószínűleg csak egy szexuális tárgyat lát benne. Ez tényleg nagyon gáz, hogy vannak ilyen értéktelen üres emberek, mint a kérdező férje, meg az itt válaszolgató emberek többsége. Szomorú dolog ez.
2019. dec. 25. 19:26
 67/75 anonim ***** válasza:
74%
Mert azt írta a kérdező hogy ő sem érzi így jól magát, de nem jött be a módszer amit eddig próbált. Ezért merészeltünk neki praktikákat javasolni. Az hogy kipróbálja vagy sem, az az ő döntése.
2019. dec. 25. 20:56
 68/75 anonim ***** válasza:
38%

A kérdező ezt írta, idézem: "Igaza van az tény, de épp elég, hogy nem érzem így magam jól a bőrömben"

Ha a kérdező párjának világ életében a vékony nők jöttek be, a kérdező is ilyen volt szülés előtt, akkor nem fogja tudni az ízlését csak úgy hipphopp átvariálni, hogy akkor innentől kezdve szexuálisan is vonzónak fogja találni a minimum 15 plusz kg-val rendelkező nőket is. Ez nem így működik.

Ha a kérdező vért izzadva is tenne azért, hogy fogyjon, párját megkérné, hogy foglalkozzon a gyerekkel csak hogy ő minimum 30 percet hagyj tornázzon intenzíven, az étkezésére is odafigyelne..stb..., hogy a párja látná, hogy a kérdező mindent megtesz azért, hogy visszafogyjon, akkor nem csesztetné a kérdezőt örökösen a fogyás témával. De gondolom a férje nem látja, hogy mindent megtenne azért, hogy lefogyjon, ezért jogosan, megkapja, hogy mikor óhaj őfelsége az eredeti alakjára visszafogyni. Ha a kérdező mindent megtenne a fogyásért, és akkor is b..szogatná a párja, na az nem lenne jogos.

Tippeket meg azért adunk, hogy végre sikeres legyen a fogyása a kérdezőnek. De téged miért bánt az, ha valakik segítséget szeretnének nyújtani a másiknak?

Csak sajnos a kérdező még mindig nem óhajt arra a kérdésemre reagálni, hogy eddig mit evett, mit mozgott, számolgatta-e eddig a kalóriákat..stb. Mert talán az eddigi technikájában volt a hiba, de ha erre nem derül fény, így érdemleges segítséget se tudunk nyújtani, és akkor tovább növeli csak a párja és közte lévő feszültséget.

2019. dec. 25. 21:10
 69/75 anonim ***** válasza:
Oké, valóban igazatok van!
2019. dec. 25. 21:55
 70/75 anonim ***** válasza:
59%
Tehát akkor nem idős. Azt hittem valami 50es, mert akkor a "vénülünk, hülyülünk"-re ráfogtam volna. Mindig lesz szebb, fiatalabb, jobb. Nem csak nálad, másnál is. Szerintem a súlyoddal nincs gond, gondolom gyerek mellett örülsz ha bekapsz valamit.
2019. dec. 25. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!