Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meddig viselnétek el, hogy a férjetek azért piszkál még Karácsonykor is, hogy szülés után nagyon elhíztatok?
24#
Nemes egyszerűségel, az embereknek fáj az igazság.
Egyébként megfelelő mozgás és normál étkezés mellett nem értem, hogy lehet hízni.
A hormonális dolgot megértem, de a többi csak kifogás. Mert mindig könnyebb egy indokot találni, mint megdolgozni az eredményért.
Csak akkor nem kell panaszkodni, hogy nem érzem így jól magam, biztos nem tetszem a páromnak stb..
Én 165 cm magas vagyok, 105 kg és gyereket se szültem. Párom mégis tisztel. Ebből is látszik, hogy nem minden a külső.
Úgy értem vannak férfiak, akik a jó testű nőket se becsülik. Aki pedig tényleg szereti a párját, az kövéren is elfogadja.
Sajnálom kérdező, hogy így jártál. Nagyon felszínes világban élünk.
Lehet, hogy a te párod szereti a kövéreket, de képzeld, vannak olyanok, akik meg nem. A kérdező párja pedig pont nem szereti. Ez viszont nem felszínesség. A szépség mindenkinél mást jelent.
Ha te pl. nem szereted a tökfőzeléket, és arra lennél kényszerítve, hogy megedd, gondolom a végén kihánynád.
Kérdező írd le légyszi, hogy miket eszel, miket mozogsz, hogy tudjunk segíteni a fogyásban.
Számolgasd a kalóriákat, ha nem megy másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!