Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti meddig viselnétek el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meddig viselnétek el, hogy a férjetek azért piszkál még Karácsonykor is, hogy szülés után nagyon elhíztatok?

Figyelt kérdés
3 éve szültem és azóta is rajtam van az a plussz tíz kiló. Mikor terhes lettem kifejezetten vékony voltam, most se vagyok még azért kövér. 160 cm és 65 kg. Igaza van az tény, de épp elég, hogy nem érzem így magam jól a bőrömben még folyton beszólogat még Karácsonykor is. Már diétàztam nyáron, fogytam 5 kilót de vissza is jött mert egyszerűen rosszul vagyok ezektől a teljes kiőrlésű kajáktól

2019. dec. 24. 21:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
33%

24#

Nemes egyszerűségel, az embereknek fáj az igazság.

Egyébként megfelelő mozgás és normál étkezés mellett nem értem, hogy lehet hízni.

2019. dec. 24. 23:13
 32/75 anonim ***** válasza:
83%
#31: ez nem ilyen egyszerű. Alkat, genetika, hormonok is közrejátszanak.
2019. dec. 24. 23:15
 33/75 anonim ***** válasza:
29%
Igen én is gyakran hallom ezeket a kifogásokat.
2019. dec. 24. 23:27
 34/75 anonim ***** válasza:
29%

A hormonális dolgot megértem, de a többi csak kifogás. Mert mindig könnyebb egy indokot találni, mint megdolgozni az eredményért.

Csak akkor nem kell panaszkodni, hogy nem érzem így jól magam, biztos nem tetszem a páromnak stb..

2019. dec. 24. 23:30
 35/75 anonim ***** válasza:
45%
Kis adagokat kell enni, de ezt csak úgy lehet megcsinálni ha eltereli valami a figyelmed minden nap, ami miatt az evés mellékessé válik. Összességében keveset kell enni, de jó minőségűt. (és kell egy jó fagyasztó, hogy soha ne egyél meg azért valamit, mert különben megromlik másnapra)
2019. dec. 25. 00:35
 36/75 anonim ***** válasza:
10%
Na mennyi duszipuszi van itt?
2019. dec. 25. 00:45
 37/75 anonim ***** válasza:
56%
Én futok, bringázok, teljesítménytúrázok 76%, mellé vega vagyok. Szóval dugulj el.
2019. dec. 25. 00:59
 38/75 anonim ***** válasza:
72%
A férjed egy bunkó.
2019. dec. 25. 01:29
 39/75 anonim ***** válasza:
72%

Én 165 cm magas vagyok, 105 kg és gyereket se szültem. Párom mégis tisztel. Ebből is látszik, hogy nem minden a külső.

Úgy értem vannak férfiak, akik a jó testű nőket se becsülik. Aki pedig tényleg szereti a párját, az kövéren is elfogadja.

Sajnálom kérdező, hogy így jártál. Nagyon felszínes világban élünk.

2019. dec. 25. 04:23
 40/75 anonim ***** válasza:
23%

Lehet, hogy a te párod szereti a kövéreket, de képzeld, vannak olyanok, akik meg nem. A kérdező párja pedig pont nem szereti. Ez viszont nem felszínesség. A szépség mindenkinél mást jelent.

Ha te pl. nem szereted a tökfőzeléket, és arra lennél kényszerítve, hogy megedd, gondolom a végén kihánynád.

Kérdező írd le légyszi, hogy miket eszel, miket mozogsz, hogy tudjunk segíteni a fogyásban.

Számolgasd a kalóriákat, ha nem megy másképp.

2019. dec. 25. 05:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!