Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meddig viselnétek el, hogy a férjetek azért piszkál még Karácsonykor is, hogy szülés után nagyon elhíztatok?
1. Ezzel a testsúllyal normál tartományban vagy, legfeljebb az lehet probléma, hogy hurkásabb lettél, ha túlsúlynak látszik (151cm magassággal vagyok 53kg, nem lennék 50kg alatt, akkor sovány voltam, gyenge és sokat voltam beteg, most 30kg-os bevásárlást is hazacipelek egyedül, hátitáskában és sima kézi bevásárlótáskákban...)
2. Ha formálódni akarsz, de egyedül nem megy, kérj segítséget orvostól, dietetikustól, sportorvostól, hogy neked mit lehet, mit nem.
Nyilván ő sem tökéletes. Találd meg azt a hibáját, ami a legérzékenyebben érinti, és bszogasd vissza... Dedós szint, tudom, de egy ilyen emberrel máshogy nem nagyon lehet - gondolom, a kidobás/lelépés egyéb okokból nem opció.
A jó ég mentsen meg mindenkit a bszogatós emberektől! Nem azt kell itt látni, hogy jaj, de jó, hogy szólt, és nem csak úgy csendben félre- és/vagy lelépett. Ez már nem az a szint. Amikor folyamatosan, még karácsonykor is a másikat piszkálom - akit elvileg szeretek! -, az már nem a szólok, kommunikálom, hogy valami problémám van kategória. Nem. Ez súrolja vagy talán át is lépi az érzelmi bántalmazás határát. És megmérgezi a mindennapokat.
Már nem szeret a párod. Ennyi. A #40-es válaszolóval érték egyet.
Készülj fel. Meg fog csalni.
Más nők is sokat esznek mégsem híznak el....
és tudod miért? MERT Mozognak! Legrosszabb esetben otthon tornáznak vagy bicikliznek vagy futnak.-
Nem mindig a kaja a megoldás, hogy az által fogyjon az ember. Ez csak a kényelmesebb változat ami viszont nem jön össze.
Gondolom anyukád, meg nagymamád is minden szemetet eszik, ezért kövér. Gondolom egyik se mozog, egyik se figyel oda az étkezésre. Kifogás, hogy az anyám, meg a nagyanyám is ilyen.
De még mindig nem írtad le, hogy mit eszel, és mennyit mozogsz. Így hogy segítsünk neked?
Fogadd el, hogy a párod nem vonzódik a kövérekhez. Vagy lefogysz, vagy megcsal téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!