Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti meddig viselnétek el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meddig viselnétek el, hogy a férjetek azért piszkál még Karácsonykor is, hogy szülés után nagyon elhíztatok?

Figyelt kérdés
3 éve szültem és azóta is rajtam van az a plussz tíz kiló. Mikor terhes lettem kifejezetten vékony voltam, most se vagyok még azért kövér. 160 cm és 65 kg. Igaza van az tény, de épp elég, hogy nem érzem így magam jól a bőrömben még folyton beszólogat még Karácsonykor is. Már diétàztam nyáron, fogytam 5 kilót de vissza is jött mert egyszerűen rosszul vagyok ezektől a teljes kiőrlésű kajáktól

2019. dec. 24. 21:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
100%

1. Ezzel a testsúllyal normál tartományban vagy, legfeljebb az lehet probléma, hogy hurkásabb lettél, ha túlsúlynak látszik (151cm magassággal vagyok 53kg, nem lennék 50kg alatt, akkor sovány voltam, gyenge és sokat voltam beteg, most 30kg-os bevásárlást is hazacipelek egyedül, hátitáskában és sima kézi bevásárlótáskákban...)

2. Ha formálódni akarsz, de egyedül nem megy, kérj segítséget orvostól, dietetikustól, sportorvostól, hogy neked mit lehet, mit nem.

2019. dec. 25. 08:31
 52/75 anonim ***** válasza:
75%
Vagy inkább ha formálódni akar dobja ki az életèből ezt a nagy koloncot ami férjnek hívja magát🤮
2019. dec. 25. 08:32
 53/75 anonim ***** válasza:
72%

Nyilván ő sem tökéletes. Találd meg azt a hibáját, ami a legérzékenyebben érinti, és bszogasd vissza... Dedós szint, tudom, de egy ilyen emberrel máshogy nem nagyon lehet - gondolom, a kidobás/lelépés egyéb okokból nem opció.

A jó ég mentsen meg mindenkit a bszogatós emberektől! Nem azt kell itt látni, hogy jaj, de jó, hogy szólt, és nem csak úgy csendben félre- és/vagy lelépett. Ez már nem az a szint. Amikor folyamatosan, még karácsonykor is a másikat piszkálom - akit elvileg szeretek! -, az már nem a szólok, kommunikálom, hogy valami problémám van kategória. Nem. Ez súrolja vagy talán át is lépi az érzelmi bántalmazás határát. És megmérgezi a mindennapokat.

2019. dec. 25. 08:45
 54/75 anonim ***** válasza:
62%

Már nem szeret a párod. Ennyi. A #40-es válaszolóval érték egyet.

Készülj fel. Meg fog csalni.

2019. dec. 25. 09:26
 55/75 anonim ***** válasza:
10%

Más nők is sokat esznek mégsem híznak el....

és tudod miért? MERT Mozognak! Legrosszabb esetben otthon tornáznak vagy bicikliznek vagy futnak.-

Nem mindig a kaja a megoldás, hogy az által fogyjon az ember. Ez csak a kényelmesebb változat ami viszont nem jön össze.

2019. dec. 25. 09:35
 56/75 anonim ***** válasza:
11%

Gondolom anyukád, meg nagymamád is minden szemetet eszik, ezért kövér. Gondolom egyik se mozog, egyik se figyel oda az étkezésre. Kifogás, hogy az anyám, meg a nagyanyám is ilyen.

De még mindig nem írtad le, hogy mit eszel, és mennyit mozogsz. Így hogy segítsünk neked?

Fogadd el, hogy a párod nem vonzódik a kövérekhez. Vagy lefogysz, vagy megcsal téged.

2019. dec. 25. 09:48
 57/75 anonim ***** válasza:
82%
Hogy a témánál maradjunk. A férjed gyökér. Nincs ezen mit szépíteni. Meg fog csalni. Gondolom otthon a gyerkőc érkezésével változtak dolgok. Apuci már nincs körbeugrálva, és ezt nem bírja megemészteni. Minden gyerekvállalás egy krízishelyzet, és a krízist eltérően kezelik, élik meg a benne lévők. Ő úgy, hogy keres egy fiatal csajt. Jobb ha felkészülsz.
2019. dec. 25. 12:39
 58/75 A kérdező kommentje:
Fiatalabbat nem nagyon fog tudni keresni mert eleve 10 évvel fiatalabb vagyok mint ő. Így inkább még örülhetne is. Köszönöm ezt a sok választ, elkezdek diétázni és futni. Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
2019. dec. 25. 15:39
 59/75 anonim ***** válasza:
4%
Nah akkor párod mennyi idős?
2019. dec. 25. 15:47
 60/75 anonim ***** válasza:
58%
Nem sokàig. 165 cm 65 kiló? Az teljesen rendben van, azzal nincs semmi gond. Ha ezen problèmàzik a férjed, akkor szégyellheti magát. Itt a buszon sokszor olyan kövèr nőket látok kicsi gyerekkel, hogy az valami elkèpesztő. Vannak vagy 120 kilósak. Na ők kövérek. Ugyanakkor lehet, hogy van olyan tulajdonságuk, ami miatt lehet őket nagyon szeretni.
2019. dec. 25. 17:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!