Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti meddig viselnétek el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meddig viselnétek el, hogy a férjetek azért piszkál még Karácsonykor is, hogy szülés után nagyon elhíztatok?

Figyelt kérdés
3 éve szültem és azóta is rajtam van az a plussz tíz kiló. Mikor terhes lettem kifejezetten vékony voltam, most se vagyok még azért kövér. 160 cm és 65 kg. Igaza van az tény, de épp elég, hogy nem érzem így magam jól a bőrömben még folyton beszólogat még Karácsonykor is. Már diétàztam nyáron, fogytam 5 kilót de vissza is jött mert egyszerűen rosszul vagyok ezektől a teljes kiőrlésű kajáktól

2019. dec. 24. 21:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
61%
Ha így áll hozzád, a gyereke anyjához, akkor hidd el nem az a baja, hogy 10 kiloval több vagy kevesebb vagy. Itt valami más baj van, amirôl beszélnetek kéne. Ahogy arról is, hogy fejezze be a beszólogatást, mert ez neked rosszul esik. A diéta amúgy önmagában nem segít. Edzésgyakorlatok és mozgás kell a tartós fogyáshoz. Tudom mindenki azzal a kifogással jön mindig, hogy gyerek mellett nem tud kiszabadulni, de ez nem indok arra, hogy karbatett kézzel ülj otthon. Ma már millió meg egy otthon végezhetô mozgásforma is van.
2019. dec. 25. 06:10
 42/75 anonim ***** válasza:
72%

Hát elég szomorú ez, hogy többet érnek a kalóriák, meg a testsúly, ming a szeretet.

Kívánok nektek sok boldogságot a hibátlan külsőtökkel!

2019. dec. 25. 06:10
 43/75 anonim ***** válasza:
70%

Itt minimum ÉRZELMI SZINTŰ MEGCSALÁS lehet a háttérben a részéről - de ügyesen eltitkolja.

Azon dolgozhat, hogy A VÁLÁSI PAPÍROKAT idővel Te add be!(Nem kizárt, hogy meg kell majd egyszer barátkoznod a gondolattal...)

Ui: HÁZASSÁGGONDOZÁSI TANÁCSADÁS igénybevételét javasolnám (egyházi körökben)! Esetleg családterápia - ebben az esetben a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot ajánlanám jó szívvel.

2019. dec. 25. 06:48
 44/75 anonim ***** válasza:
63%
Meddig?2020. január 2-ig, aztán látogatást tennék egy ügyvédnél és pá-pá-t intenék a kedves férjecskének.Mehet a fitneszladykhez, áldásom rájuk.Beszólogatós, baszogatós hímet nem kötelező elviselni senkinek sem.Én már rég túl vagyok azon, hogy más szabja meg nekem milyen is legyek, mert csak akkor áll fel a farka.
2019. dec. 25. 07:01
 45/75 anonim ***** válasza:
67%

Kérlek, máshol éljétek már ki a frusztrációtokat, emberek.

Nem kell itt papolni, nem az volt a kérdés, hogy mondjátok meg, mit egyen reggelire. Amúgy a magyar elég egészségtelenül étkező nrmzet, gyanítom aki itt elkezdett okoskodni, az maga is egy elhízott disznó. Semmi baj a kenyérrel. A kérdező meg nem kövér, még csak nem is elhízott. 160 cm-hez a testtömegindex alapján pont belefér a súlya. Ha meg sovány lenne, az lenne a férje baja. Itt csak egy gond van, az pedig a férje, akinek viszket a farka és a feleségén vezeti le a feszültséget. Szüljön ő gyereket. Nem mindenkinek olyan a genetikai felépítése, sem az életmódja, sem az akaratereje, hogy még akkor is edz, miközben szül, mert ez itt a tendencia a válaszok alapján. Ismétlem, a kérdező valóban van plusz, de átlagos a súlya.

Boldog Karácsonyt a sok boldogtalannak is!

2019. dec. 25. 07:11
 46/75 anonim ***** válasza:
78%
Végig olvastam az egészet, sok butaságot és okosságot is olvastam. Sajnos nem minden ember tud erőt venni magan a fogyáshoz, de lehet hogy másban viszont jobb, mint mások. Viszont akit szeretek, azt nem bántom sehogysem, mert szeretem, azért. Biztos hogy ezt meg lehet oldani megbantás nélkül is. A kérdező szerintem nem dagi,egészségügyi kockázata nemigen van ennek a súlynak. A férje szerintem csak bántani akarja valamiért. Lehet hogy ácsingózik valami bombatestű nőre a környezetéből és kit baxtasson? Az asszonyt.
2019. dec. 25. 07:15
 47/75 anonim ***** válasza:
21%
Amúgy én 165 cm vagyok és 54 kiló. Na?? Ez közepesen tápláltnak felel meg.
2019. dec. 25. 07:15
 48/75 A kérdező kommentje:
A másik meg igen PCOS vagyok szóval eleve nehezebb nekem a fogyás, gyerek is gyógyszerekkel jött össze, nem menstruálok rendesen a mai napig se, 2-3 havonta jön meg. Nem kifogás de így mégis nehezebb a fogyás meg sajnos genetika is. Anyum, mamám is kövérek
2019. dec. 25. 07:54
 49/75 anonim ***** válasza:
19%

Mivel csinosan ismert és nyilván undorodik az elhízott hájas nőktől ezért max 2-szer szólnék a páromnak utána csomagolhatna és költözzön el vagy nyitott házassâgban élnénk és szex addig nem lenne amíg nem fogy le.

Amúgy kérhetnél kajatervet meg elmehetnél személyi edzőhöz.

Szépen leírja mit ehetsz,mikor,add recepteket is.

Ennyi a lényeg meg edzés.

Csak neked ezek szerint nincs igényed,önigazolást keresel,önámítást.

Fogadd el,a férjed utálja a dagadt nőket,én is ilyen vagyok.

Szerintem toleráns is volt még.

Változtass,elmész személyi edzőhöz.

De írd össze miket eszel és is tudok neked kajatervet adni de azt követni is kell.

2019. dec. 25. 07:54
 50/75 anonim ***** válasza:
73%
50 fuh de kedves ember vagy te itt a szeretet ünnepén. Hol túlsúlyos a kérdező, ugyan hagyjuk már. Megnézném a válaszolókat kinek mennyire van bomba teste tökéletes kulsője aki szülés után ennyi feleslegre azt mondja, hogy sok. És még mindig megnézném apukát is mennyire tökéletes a teste, hogy ehez vegye a bátorságot.
2019. dec. 25. 08:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!