Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti meddig viselnétek el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meddig viselnétek el, hogy a férjetek azért piszkál még Karácsonykor is, hogy szülés után nagyon elhíztatok?

Figyelt kérdés
3 éve szültem és azóta is rajtam van az a plussz tíz kiló. Mikor terhes lettem kifejezetten vékony voltam, most se vagyok még azért kövér. 160 cm és 65 kg. Igaza van az tény, de épp elég, hogy nem érzem így magam jól a bőrömben még folyton beszólogat még Karácsonykor is. Már diétàztam nyáron, fogytam 5 kilót de vissza is jött mert egyszerűen rosszul vagyok ezektől a teljes kiőrlésű kajáktól

2019. dec. 24. 21:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
37%
Legalább jelezte tényleg.Én barátnőmet dobtam, mert 60 kilósan ismertem meg. 3-4 hónap után teljesen elhagyta magát, állandóan csak zabált és másfél év múlva ott tartottunk hogy 80 kiló és konkrétan már fel se állt rá. Fogyozást abszolút nem vette komolyan. Sajnos ez van. Nem várom el hogy valaki sportos legyen de azért +20 kiló ne jöjjön már fel.
2019. dec. 24. 22:39
 22/75 anonim ***** válasza:
37%

Azért fáj, mert sok a savad. Ha ehetsz tejterméket akkor azt vagy zabkását, vagy rántottát minimális kenyérrel, ami lehet akár fehér is, nem versenydiétán vagy, nem halsz bele, ha azon ritka alkalmakon, mikor kenyeret eszel, az nem teljes kiőrlésű...

Töltsd le a myfitnesspal nevű appot, az ingyenesen is tök jól használható a kajabevitel dokumentálására. Nem kell ragaszkodnod szigorú szabályokhoz, te ebből a szempontból egy hétköznapi ember vagy csak, aki egészségesen akar fogyni. Keress rá a fehérje, szénhidrát és zsír arányokra, számold ki, hogy neked mennyi lenne ideális és kezdj nagyjából aszerint étkezni. Nem kell pánikolni a reggeli finomlisztes pirítóstól vagy attól, ha a héten egy napon beszámolsz egy csokit a napodba. Ettől életmód az életmód, ettől szép és ettől nem vagy testépítő, csak egy igényes ember. :)

Ne pánikolj, vágj bele és hidd el, élvezni fogod, ha elindul a fogyás. Az első 1-2 hónap nehéz, utána ha jól raktad össze az étrended és kapsz néha egy kis ezt-azt, ami szar kaja, akkor nem fogod magad rosszul érezni lelkileg sem.

2019. dec. 24. 22:44
 23/75 anonim ***** válasza:
72%

Amíg meg nem unnám. közölném vele, hogyha nem tetszik, akkor mostantól kezdve nem főzök, mosok, takarítok rá.. és ha nem tetszem neki akkor este ne akarja bedugni a kicsi p*csét... ja, és ha ezek után megcsal, akkor a sz@rt is leperelem róla.

160/65 az teljesen rendben van.

2019. dec. 24. 22:46
 24/75 anonim ***** válasza:
27%
Egyébként nem értem, miért lettem lepontozva. Segíteni szeretnék, nem csesztetni embereket, akiknek baja van a súlyával. Miért kell ezen a qrva oldalon lepontozni mindenkit, aki normális megoldást javasol, amiért igaz, tenni is kell, hogy megoldás legyen belőle, nem pedig csak nyalja a másik seggét, hogy persze, drágám, jó vagy így, bssza meg a férjed, az a szemét...
2019. dec. 24. 22:46
 25/75 anonim ***** válasza:
87%

Én szűk és után 7 hónapra kaptam ezt úgy h sokszor egész nap nem ettem

174 cm vagyok akkor voltam 70 kg.Elotte mindig 60 62.És olyan beszólások, h ezt meg meg eszed? -közbe akkor ettem először aznap .

2019. dec. 24. 22:48
 26/75 anonim ***** válasza:
Szülés *
2019. dec. 24. 22:49
 27/75 anonim ***** válasza:
17%
3 év óta már 30 kilót is leadhattál volna.
2019. dec. 24. 22:52
 28/75 anonim ***** válasza:
14%
Amíg félre nem kúr egy feszes huszassal
2019. dec. 24. 22:53
 29/75 anonim ***** válasza:
37%
Reggelire jó válaaztás lehet a natúr joghurt, kefír, tojás, vagy nemes egyszerûséggel a semmi. Amit nem eszel meg, az tutira nem hízlal. A rosszullét meg elmúlik, csak át kell lendülni rajta. Igyál sok vizet, az eltelíti a gyomrodat de nincs benne kalória. Ha nem szereted a klasszikus diétás kajákat, akkor próbáld ki az idôszakos böjtöt. Ezzel együtt a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem fogsz megfelelni a férjednek, mert nem szeret.
2019. dec. 24. 23:00
 30/75 anonim ***** válasza:
35%

Reggelire én müzlit szoktam, úgy hogy nem tejjel, hanem forróvízzel és megvárom, hogy beszívja. ki kell tapasztalni mi a jó ví mennyiség. de sokat felszív. én kicsit meg is sózom de ez az én perverzióm.

de lehet joghurttal is tejjel is nyilván.

meg szerintem is ok a porítós is.

vagy akár tojás is zöldséggwl.

de amúgy szerintem a mennyiségeken van a hangsúly.

ja meg nyilván édes üdítők ne.

meg azerintem otthon nehéz ha tele a hűtő. szóval lehet a vásárlásra is figyelni kéne hogy ne legyen otthon csábító.

2019. dec. 24. 23:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!