Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti meddig viselnétek el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meddig viselnétek el, hogy a férjetek azért piszkál még Karácsonykor is, hogy szülés után nagyon elhíztatok?

Figyelt kérdés
3 éve szültem és azóta is rajtam van az a plussz tíz kiló. Mikor terhes lettem kifejezetten vékony voltam, most se vagyok még azért kövér. 160 cm és 65 kg. Igaza van az tény, de épp elég, hogy nem érzem így magam jól a bőrömben még folyton beszólogat még Karácsonykor is. Már diétàztam nyáron, fogytam 5 kilót de vissza is jött mert egyszerűen rosszul vagyok ezektől a teljes kiőrlésű kajáktól

2019. dec. 24. 21:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
81%
Nem mindegy,hogy milyen módon szólogat be.Lehet,hogy őt nem is zavarja annyira,csak nem tudja,hogy téged ez mélyen érint.Én 170 cm vagyok,amikor megismerkedtem a párommal,54 kg voltam.Most 59 vagyok,és tegnap azt mondta,hogy tehénke vagyok.Lehet neki vicces,de én ma alig ettem.
2019. dec. 24. 21:58
 12/75 anonim ***** válasza:
79%

Mi jutott eszembe elsőre❓

Tájékoztatnám hogyha nem fejezi be takarodhat.

Micsoda sheggfejek vannak uramisten🤦🏽‍♀️

2019. dec. 24. 22:00
 13/75 anonim ***** válasza:
66%

Azèrt 10 kiló mèg nem a világvège főleg, hogy terhessèg miatt jött fel hát nem irigyellek, nem túl empatikus a fèrjed.

Viszont sajnos ha ennyire mondogatja akkor 2 dolog lehet ebből: 1 így maradsz de továbbra is befog szólogatni (ami lelkileg ki is fog csinálni) ès lehet, hogy más nő ágyába fog kikötni

2: lefogysz ès minden a règi lesz

2019. dec. 24. 22:02
 14/75 anonim ***** válasza:
74%
170/70-el sem lennél tehén. Gyökerek ezek a csávók. 🤔
2019. dec. 24. 22:02
 15/75 anonim ***** válasza:
16%

Kérdező, a hiba benned van, nem a párodban.

Neked 50 kg-nak kellene lenned, de még arra se vagy képes, hogy a saját egészséged tiszteletben tartva lefogyjál.

Mennyit mozogsz?

Estére kiiktattad a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, nasikat?

Miket szoktál enni?

Minden akaraterő és kitartás kérdése.

Ha a párod látná, hogy teszel a fogyás érdekében, akkor nem b..szogatna téged.

2019. dec. 24. 22:08
 16/75 anonim ***** válasza:
9%

Karácsonykor mindenki nekiáll betegesen enni, mintha kötelező lenne. Nem addig esznek amíg jólesik, hanem amíg ki nem hányják. Mégis minek? Ezzel mutatod meg hogy jómódú vagy? Hogy utána amikor visszamész a munkába akkor ne maradj ki az "én hú mennyit ettem...." sztorikból?

Gondolom beütött neki, hogy karácsonykor is felzabálsz mindent... Ha téged is zavar, miért nem gondolod át kicsit, kell e még az a +kaja?

2019. dec. 24. 22:13
 17/75 anonim ***** válasza:
71%

Nemzetközi adatbázis alapján a kérdező hol kövér?

[link]

[link]

[link]

[link]

2019. dec. 24. 22:13
 18/75 anonim ***** válasza:
21%

Figyi, ha 3 évvel gyerek után ugyanolyan túlsúlyos vagy, azt már nem foghatod a gyerekre. 1g2 évvel szülés után oké, ha nem az igazi minden, de hogy neked még egy folyamat sem indult el 3 évvel később sem, mert amit fogytál, azt visszahíztad, az igénytelenség. És lehet jönni a kifogásokkal, én is nő vagyok, én is sportolok, mióta az eszemet tudom és én sem eszek szarokat, kivéve ünnepnapokon, mértékkel, mert ez a teljes élet és életmód része. Én is utálom a teljes kiőrlésű szarokat, ezért nem eszem semmilyen kenyeret. Azt ne mondd már, hogy egy finom, sokféleképp elkészíthető husitól és egy zöldség vagy rizskörettől rosszul leszel, mert az már csak rinya. Vagy egy édesítős túródesszerttől vagy egy fehérjeshaketől, ami olyan majdnem, mint a kakaó vagy a teljeskávé ha a megfelelő ízt választod...

Nézz egy kicsit magadba, mielőtt méltatlankodsz. Megértem, hogy szarulesik, de mi esne szarabbul: ez, hogy a férjed próbálja jelezni, hogy ez így nem oké és rossz úton jársz, ha vele akarsz maradni, vagy az, ha sunnyogna, félredugna és/vagy otthagyna...

2019. dec. 24. 22:31
 19/75 A kérdező kommentje:
De reggelire mit egyek kenyér helyett? Ha nem eszek vagy csak alig eszem akkor rosszul vagyok fáj a gyomrom hányingerem van. Vagy ez egy idő után elmúlna?
2019. dec. 24. 22:34
 20/75 anonim ***** válasza:
72%
Nem hiszem, hogy el tudnám viselni. Mi nagyon sokat adtunk a külsőségekre, edzettünk stb. Utána terhes lettem és igen rajtam is maradt felesleg. Egyszerűen át alakult az életünk, megváltoztunk, nem akarunk tökéletesek lenni. Nem azt mondom, hogy leigénytelenedtünk. De inkább vagyunk együtt, inkább kirándulunk együtt vagy nézünk meg egy filmet ebben a budos nagy rohanó világban, mint hogy lépten nyomon lepasszoljuk a gyereket. A férjemen is van pár plusz kg de abszolút nem zavar. Nem tudom én el se bírom képzelni, hogy csesztessük egymást. A férjed egyébként mennyire veszi ki magát a gyereknevelésből? Ha esetleg azt mondod oké drágám innentől kezdve kell x ezer kondira esetleg egy személyi edzőre, mert neked magadtól nem megy és inkább profira bíznád magad akkor is támogatna? Esetleg ő akkora adonisz, hogy ezt megengedje magának?
2019. dec. 24. 22:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!