Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meddig viselnétek el, hogy a férjetek azért piszkál még Karácsonykor is, hogy szülés után nagyon elhíztatok?
Mi jutott eszembe elsőre❓
Tájékoztatnám hogyha nem fejezi be takarodhat.
Micsoda sheggfejek vannak uramisten🤦🏽♀️
Azèrt 10 kiló mèg nem a világvège főleg, hogy terhessèg miatt jött fel hát nem irigyellek, nem túl empatikus a fèrjed.
Viszont sajnos ha ennyire mondogatja akkor 2 dolog lehet ebből: 1 így maradsz de továbbra is befog szólogatni (ami lelkileg ki is fog csinálni) ès lehet, hogy más nő ágyába fog kikötni
2: lefogysz ès minden a règi lesz
Kérdező, a hiba benned van, nem a párodban.
Neked 50 kg-nak kellene lenned, de még arra se vagy képes, hogy a saját egészséged tiszteletben tartva lefogyjál.
Mennyit mozogsz?
Estére kiiktattad a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, nasikat?
Miket szoktál enni?
Minden akaraterő és kitartás kérdése.
Ha a párod látná, hogy teszel a fogyás érdekében, akkor nem b..szogatna téged.
Karácsonykor mindenki nekiáll betegesen enni, mintha kötelező lenne. Nem addig esznek amíg jólesik, hanem amíg ki nem hányják. Mégis minek? Ezzel mutatod meg hogy jómódú vagy? Hogy utána amikor visszamész a munkába akkor ne maradj ki az "én hú mennyit ettem...." sztorikból?
Gondolom beütött neki, hogy karácsonykor is felzabálsz mindent... Ha téged is zavar, miért nem gondolod át kicsit, kell e még az a +kaja?
Figyi, ha 3 évvel gyerek után ugyanolyan túlsúlyos vagy, azt már nem foghatod a gyerekre. 1g2 évvel szülés után oké, ha nem az igazi minden, de hogy neked még egy folyamat sem indult el 3 évvel később sem, mert amit fogytál, azt visszahíztad, az igénytelenség. És lehet jönni a kifogásokkal, én is nő vagyok, én is sportolok, mióta az eszemet tudom és én sem eszek szarokat, kivéve ünnepnapokon, mértékkel, mert ez a teljes élet és életmód része. Én is utálom a teljes kiőrlésű szarokat, ezért nem eszem semmilyen kenyeret. Azt ne mondd már, hogy egy finom, sokféleképp elkészíthető husitól és egy zöldség vagy rizskörettől rosszul leszel, mert az már csak rinya. Vagy egy édesítős túródesszerttől vagy egy fehérjeshaketől, ami olyan majdnem, mint a kakaó vagy a teljeskávé ha a megfelelő ízt választod...
Nézz egy kicsit magadba, mielőtt méltatlankodsz. Megértem, hogy szarulesik, de mi esne szarabbul: ez, hogy a férjed próbálja jelezni, hogy ez így nem oké és rossz úton jársz, ha vele akarsz maradni, vagy az, ha sunnyogna, félredugna és/vagy otthagyna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!