Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltott a baratom-igy szakitott, most visszavett Miert?

Figyelt kérdés

Nem volt kedve beszelni velem a netten, messze lakik.Kerdeztem miert nem akar beszelni velem, azt mondta csak ma nem akar beszelni velem. En kerdeztem miert erre:letiltott- viberen. Majd irtam a messen. Ott is letiltott-igy a facen.is tiltva vagyok.

Most visszajelolt es irt de csak annyit hogy szia.

Ha egyszer letiltott csak ugy es nem akart beszelni velem, akkor en hűlye lennék ha ezek után beszélnék vele? -Ugy erzem igen.

Kerdeztem mielott letiltott volna hogy miert nincs kedve beszelni velem? erre csak annyit irt hogy sok a problemaja es bunko módon kidobott.

Dobás után ha becsülöm magam annyira akkor nem veszem vissza- nem akarom hogy ujra megtegye ezt velem- akkor logikus hogy nem veszem vissza?

Ti mit tennétek, foglalkoznátok vele ezek után?

2019. dec. 23. 09:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg problémája volt és nem volt ideje rád, akkor ezt kulturáltabban kellett volna közölnie veled.

Faragatlan fickó. Több forráson is letiltott. Netán - hirtelen akadt neki rajtad kívül más, aztán ez mégsem jött be neki..?

F.

2020. jan. 2. 11:58
 12/22 A kérdező kommentje:

koszi utolso.

Igen, valoszinu mas is akadt neki aznap este. Sokat segítettem neki korabban egyebkent, nem ezt erdemeltem volna.

de ez van. Kox a valaszod.

2020. jan. 3. 20:15
 13/22 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem van neki még egy barátnője aki már régebbi csak te nem tudod. Szégyen 31 éves létére ez a viselkedés de az is lehet hogy a régi barátnője aki van neki és nem tudod az irogat meg tiltogat a nevébe mert lehet a csávó nem tudja hogy lebukott.
2020. jan. 24. 00:03
 14/22 A kérdező kommentje:

Kiemeltem mert újra keresett, habar a messen tiltottam, de a telomon nem csak toroltem a számát.

Keresett -whatsapon- de csak kerdezte hogy hogy vagyok es ezutan 2x is csongetett de nem vettem fel.

Tiltasam vagy elobb mondjam meg a "magamet" hogy o letoltott igy en is letiltom, es ha o nem akart besz.velem en sem akarok..

ti egyáltalán foglalkoznatok egy ilyennel?

2020. jan. 24. 00:04
 15/22 A kérdező kommentje:
biztos nincs, mert a facebookjan is lathato h egyedul van,ill.tudom biztosan h most nincs neki senkije. Viszont 1-1ejszakara kaland az lehet h van
2020. jan. 24. 00:06
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

ha sejted, hogy megcsal, akkor nyilván nincs értelme folytatni

elég bunkó volt, erre a viselkedésre pedig nem lehet kapcsolatot építeni, ha baj van, akkor megbeszéled a társaddal, egyébként is úgy tűnt, hogy leakar rázni inkább...hát ez se egy jó pont

nyilván megérdemelné, hogy megmond a magadét, de egyrészt, ha megcsalt, akkor nem fogja beismerni, másrészt visszakönyörögheti magát és akkor kezdődik elölről

amikor letiltott nem voltál neki fontos, szerintem csak kifogás, hogy a problémái miatt történt, ilyenkor nemtom mit kell tiltogatni a másikat, némítson le chaten, aztán annyi

személy szerint annyiban hagynám, főleg, hogy eddig már sikerült kibírnod, hogy ignoráld

2020. jan. 24. 00:14
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
ja és egyértelmű, hogy számára előnytelenül alakult a helyzet, akár a már korábbi kalandjával vagy egyszerűen a helyedre nem talált mást egyelőre és úgy van vele, hogy még ez is jobb, mint a semmi
2020. jan. 24. 00:18
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Szánalom.
2020. jan. 24. 00:39
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog hogy mi van a facebookjára írva vagy hogy mit mond. Mióta vagytok együtt ténylegesen személyesen voltál már nála? A viselkedés női stílusú. Egy pasi nem igy intézi általában az ilyen dolgokat, de lehet ennyire kretén. Ne foglalkozz vele. Hülyén szakított ennyi ha meg van még egy nője akkor mégúgyse ha meg szeretői akkor meg még úgyse foglalkozz vele.
2020. jan. 24. 00:56
 20/22 anonim ***** válasza:
90%
Én a helyedben többet nem csesznék el ilyen idiótára. Így járt, legközelebb gerincet meg agyat növeszt, ha növeszt...
2020. jan. 24. 01:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!