Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakított? Vagy csak nagyon mérges és szakítani fog, ha nem változtatok?
A párom tegnap este ezt írta nekem :
Szia!
Abból van már elegem,hogy mindig nagymamámat emlegeted.
Mindig nagymamám így úgy azt halhatom.
Ha nem tudsz elfogadni ne erőltessük.
Akkor keress olyat aki nem fogja eggyik rokonával se tartani a kapcsolatot.
Vagy leggyél azzal akiknek ezt a sok pávaskodó képet feltöltöd.
Ha és azzal is van bajom hogy mindég keresel valami indokot amiért kötekedhetsz
Eltelik egy hét normálisan utánna már kötekedsz.
Ez így nem mehet tovább.
Tegnap is abból adódott a probléma hogy én mondtam hogy 7 után beszélünk.
Te nem hívtál.
Pedig tudod ha írok hívhatsz.
Még is beszéltük.
De te inkább el voltál foglalva hogy a facebookra a képeket feltöltsd.
És persze ezert is nagyon a hibás mint mindenért.
Előzmény: hétfő estétől éreztem h van vmi baja, ,de akkor még beszéltünk.
Tegnap viszont egész nap se kép se hang....
Ha írtam csak elolvasta de nem reagált,telót nem vette fel ha hívtam.
Aztán tegnap este besokalltam és kértem h mondja el mi a baja, és ha szakítani akar azt közölje korrekten.
És akkor a fent látható szöveget küldte el nekem.
Nyilván tele van a hobakancsa, hogy baxogatod.Amugy ez nem szakítás, csak azt kéri, hogy gondolkodj kicsit,légy megértőbb és lásd be te hol hibazol.Ja meg ne hisztizz állandóan.
Ez egy figyelmeztetés, hogy ha nem valtozol akkor hamarosan vége.
Duzzog?
Mit irna akkor ha valóban szakítani akarna ?
Azt, hogy hagyd békén és befejezte.
Amúgy ha ezt duzzogásnak veszed akkor nyilván hamarosan szét is mentek.Nem veszed komolyan.:)
Akkor azt írta volna, hogy befejezte. Te kèrdezted mi a baja, leírta...ez nem duzzogas, csak tele a bugyra veled, illetve azokkal a dolgokkal amiket felsorolt.
Vagy megbeszèlitek, ès változtatást magadon, vagy legközelebb már tènyleg azt írja, hogy vège.
Nem ti vagytok a legelesebb kesek a fiokban. A maga egyszeru modjan arra probalta meg felhivni a figyelmed, hogy vegyel vissza, majd a kisstilu modjan szivat azzal, hogy direkt nem valaszol. Jatszmazik.
De te is megered a penzed. Jobbat ugyse talalsz, szedd ossze magad es ne uzd el.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!